Europa League: Σκοράρει η Ρόμα στην Ανδαλουσία

0

Δεν σκόραρε η Μπασακσεχίρ και μας στέρησε το γκολ γκολ και το ταμείο, αφού πέρασε ο άσσος μαζί με οβερ 1.5 γκολ στο Ιντερ- Χετάφε. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά με Europa League και εμπιστοσύνη στην Ρόμα, που ωστόσο έχει δύσκολο αντίπαλο και είναι η Σεβίλλη.

Σεβίλλη – Ρόμα

Αμφίρροπο ζευγάρι για την πρόκριση στους 8 του Γιουρόπα Λιγκ και το ματς γίνεται σε ουδέτερο έδαφος και στην έδρα της Ντούισμπουργκ στην Γερμανία. Η Σεβίλλη είναι καλή ομάδα και αμυντικά αρκετά σταθερή, αλλά το πρωτάθλημα στην Ιταλία τελείωσε πιο μπροστά σε σχέση με την Πριμερα Ντιβιζιόν και η Ρόμα πήρε ψυχολογία, με καλές εμφανίσεις στο τέλος και αποκορύφωμα το μεγάλο διπλό στην έδρα της Γιουβέντους με 3-1.

Το έχει το γκολ και κάνει ευκαιρίες στα παιχνίδια της, αλλά στα μετόπισθεν είναι το πρόβλημα και οι Ανδαλουσιάνοι θα βρουν χώρους να απειλήσουν. Ωστόσο αναμένεται ματς με καλό τέμπο και πολλές φάσεις. Πάμε στο γκολ γκολ. 

Χάκεν – Νόρκεπινγκ

Μεγάλο ντέρμπι στο Χάκεν και αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην έδρα της Ντζουγκάρντεν με 3-1 και θέλουν να βγάλουν αντίδραση, αφού με νίκη πλησιάζουν την προνομιούχο 3αδα. Οι φιλοξενούμενοι με το εντός έδρας 1-1 που παραχώρησαν στην μαχητική Μιάλμπι, είδαν την Μάλμε να τους πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα επιδιώξουν το “διπλό”, μετρώντας 2 σερί ισοπαλίες.

Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, η Χάκεν είναι σκληρή στην έδρα της, αλλά η Νορκεπινγκ έχει πολύ ποιότητα και αν πιάσει καλή απόδοση μπορεί να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Γκολ γκολ και οβερ, μένοντας μακριά από σημείο. 

Διαβάστε επίσης : Γούλβς-Ολυμπιακός προγνωστικά

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Αντώνη Αθανάσοπουλο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Πατρών. Μία δυνατή προσθήκη…
Cresta Posts Box by CP