Πείρος Ισώματος: Επιστροφή στην έδρα του με πανηγυρικό τρόπο (αφιέρωμα)

0
Ο Πείρος Ισώματος με τη νίκη επί του Ίκαρου Πετρωτού στο φινάλε των πλέι οφ κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα στα πλέι-οφ του 1ου ομίλου της Γ΄κατηγορίας. 

Ανεβαίνει στην Β’ κατηγορία με 16 νίκες σε 22 παιχνίδια. Ομάδα με έτος ίδρυσης το 1971 και με το τρόπαιο να είναι ιστορικό, αφού συνδυάστηκε με την επάνοδο της ομάδας στη φυσικά έδρα της στο Ίσωμα. 

Ο Μπάμπης Παπαγιάννης έκανε μεθοδική δουλειά, ενώ από πλευράς παικτών είχαν ξεχωριστή παρουσία οι Γ.Παπαδιονυσίου (15 γκολ), Καράμπουλας, Καραΐσκος, Α.Παπαδιονυσίου, Μπουρής, Νικολάτος, Κολοβούρης, Χαραλαμπόπουλος, Γιώτης, Δημητρακόπουλος κ.ά. 

 

Παπαγιάννης: «Ήταν εξαιρετική σεζόν»  

Ο τεχνικός του Πείρου Ισώματος, Μπάμπης Παπαγιάννης, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με όσα πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του.  

Αναλυτικά:  

«Η φετινή χρονιά ήταν ιδανική. Στα πλέι οφ κάναμε τρομερή πορεία με 5 νίκες σε 6 ματς, 5.5 γκολ μέσο όρο. Το ρόστερ είχε πολλές λύσεις, καλούς χαρακτήρες και το γήπεδο μας έδωσε άλλη δυναμική.  

Επίσης στις ακαδημίες γίνεται τρομερή δουλειά, με την Κ14 να κατακτά το πρωτάθλημα, οπότε το μέλλον δείχνει ευοίωνο, παρότι υπάρχει παρόν με βάσεις και σωστή δουλειά από όλους μας στην ομάδα». 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την Πέμπτη 9 Μαΐου θα διεξαχθεί συνέντευξη Τύπου ενόψει του…
Cresta Posts Box by CP