Σε εκλογικό παλμό η Ένωση, δηλώσεις του Κώστα Ντάσιου!

0
Πλησιάζουν οι αρχαιρεσίες στην ΕΠΣ Αχαΐας με μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο τον Άγγελο Δανιήλ *Τα πρόσωπα της Ε.Ε. και το «παράπονο» του Κώστα Ντάσιου…

Έφτασε λοιπόν η ώρα των εκλογών στα λημέρια της ΕΠΣΑ, μιας και στις 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία στο «Α. Κάνιστρας» (20:00).

Μοναδική υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο θα είναι ο Άγγελος Δανιήλ, όπως αποκαλύψαμε σε περασμένο φύλλο και δεν θα υπάρχει κάποιο αντίπαλο δέος.

Ωστόσο τα πρόσωπα είναι αρκετά, όσον αφορά στη συγκρότηση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία θα συγκροτηθεί από 15 άτομα.

Οι υποψήφιοι είναι 17 (Ντάσιος, Αγγελόπουλος, Ρόμπολα, Σαρρής, Ν.Θεοδωρόπουλος, Σ.Θεοδωρόπουλος, Ιωάννου, Κορφιάτης, Λούβαρης, Σπυρούλιας, Αντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Χαμπέος, Πλούμης, Χριστόπουλος, Μπαλάσκας, Βουκελάτος). Ο πρόεδρος και 14 εξ΄ αυτών θα συνθέσουν την Ε.Ε.

 Ντάσιος: «Αυτό με θλίβει»

Ο Κώστας Ντάσιος, που βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για παρουσία στην Ε.Ε., ανέφερε το παράπονο του μέσω της «Match».

«Με θλίβει το γεγονός ότι δεν δίνεται ψήφος σε πολλά ιστορικά σωματεία της Ένωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Όσον αφορά στις εκλογές αυτές, έχουν ιδιαίτερη σημασία, διότι η θητεία της υπάρχουσας διοίκησης ολοκληρώνει το έργο της με μεγάλη επιτυχία. Έγινε προσπάθεια με έργα σε διάφορα γήπεδα και πλέον μαζί με τον πρόεδρο θα μπουν νέα άτομα στην Ε.Ε., τα οποία θα προσφέρουν στην καθημερινότητα της Ένωσης.

Στόχος είναι να κάνουμε πιο εύκολη την ζωή των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων».

Το πλάνο για το «Α. Κάνιστρας»

Πριν από την εκλογική διαδικασία θα επέλθει Γενική Συνέλευση και θα παρουσιαστεί το όραμα για το «Α. Κάνιστρας», αφού το γήπεδο θα ανακατασκευαστεί και θα μετατραπεί σε Αθλητικό Κέντρο.

Ο Κώστας Ντάσιος ανέφερε για τις βλέψεις στο «Α. Κάνιστρας»: «Θα είναι ένα έργο που θα δώσει πνοή στην Πάτρα και θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στη γύρω περιοχή, οικονομικής φύσεως και όχι μόνο.

Όπως είπα και πριν, η Ένωση έκανε πολλά βήματα μπροστά, όσον αφορά στη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και αυτό θα συνεχιστεί μέσω του «Α. Κάνιστρας».

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαϊας (22/6/2021)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Δίας είναι σταθερός στο πλάνο και την νοοτροπία του…
Cresta Posts Box by CP