Στοίχημα: Ικανή για αποτέλεσμα η Έλφσμποργκ

0

Δεν τα κατάφερε χθες η Τσέλσι και ηττήθηκε από την Λίβερπουλ με 5-3, στερώντας μας το ταμείο, αφού πέρασαν εύκολα το “2” και οβερ της Ρόμα με την Σπαλ και το οβερ στο Λούτον- Μπλάκμπερν. Πάμε σήμερα χαλαρά στον stoiximan, τα ματς είναι ελάχιστα, αλλά έχω εντοπίσει 2 ευκαιρίες σε Σουηδία και Ελβετία.

Μιάλμπι- Έλφσμποργκ

Είναι ντέρμπι στην Α΄Σουηδίας, που σήμερα έχει φουλ δράση, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία την περασμένη αγωνιστική, άρα έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους.

Η Μιάλμπι ήταν κάκιστη με την Έρεμπρο και ηττήθηκε με 3-1, προδομένη από τα λάθη της άμυνας. Από την άλλη, η Έλφσμποργκ επικράτησε εντός με 1-0 επί της Ντζουγκάρντεν και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, κρατώντας ανέπαφη την εστία της και βγάζοντας πολλές φάσεις στο ματς. Παράλληλα έχει καλή παράδοση με την Μιάλμπι εκτός. Πάμε στο Χ2 μαζί με οβερ 1.5 

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Ξαμάξ- Γιουνγκ Μπόις

Η Σεν Γκάλεν συνετρίβη από την Βασιλεία χθες με 5-0 και σήμερα η Γιουνγκ Μπόις με νίκη θα αποσπαστεί στο +5 και ουσιαστικά θα αγκαλιάσει τον τίτλο.

Προέρχεται από εμφατική νίκη με 5-0 στην έδρα της Ζυρίχης και δείχνει να βρίσκει ρυθμό την κατάλληλη ώρα. Η Ξαμάξ βρίσκεται μεν στην τελευταία θέση, που ισούται με απευθείας υποβιβασμό, αλλά πέρασε με “2” από την έδρα της Λουκέρνης (2-1) και έβγαλε αντίδραση. Βέβαια υπάρχει διαφορά ποιότητας και οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλο κίνητρο. 2 και οβερ 2.5

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
20 αγωνιστικές διεξήχθησαν στην φετινή Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία, προτού εμφανιστεί…
Cresta Posts Box by CP