Ολυμπιάδα- Δύμη 58-52 (To ρεπορτάζ του ντέρμπι)

0

Η Ολυμπιάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «do or die» παιχνίδι με τον ΑΟ Δύμης, που για άλλη μία σεζόν (2η σερί) έμεινε μακριά από την άνοδο, παρότι έφτασε τόσο κοντά και την έχασε στις λεπτομέρειες.

Οι «πορτοκαλί» επικράτησαν με 58-52 και «τελείωσαν» την σειρά με 3-2. Έτσι μαζί με την Απολλωνιάδα θα αγωνιστούν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η της νέας αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσέγγισαν «κλειστά» την αναμέτρηση και δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Γιάννη Δίπλαρου να επιβάλλει το ρυθμό της, με αποτέλεσμα οι «μπλε» να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (25-24).

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 3ο δεκάλεπτο, η Ολυμπιάδα ανέλαβε τα ηνία και με επιμέρους σκορ 22-11 προηγήθηκε με 10 πόντους και προφύλαξε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος, φτάνοντας δίκαια στο 58-52. Η τριπλέτα των Χατζηκάλφα, Αδαμόπουλου και Τουλάτου σημείωσαν τους 40 από τους 58 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Κουμανιώτης, αλλά και ο Σωτηρόπουλος. Στον αντίποδα, πάλεψαν οι Λιάκος, Μαντάς και Στεφανόπουλος, οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων.

 

Τα δεκάλεπτα: 8-13, 24-25 (ημίχρονο), 46-36, 58-52

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δίπλαρος): Σωτηρόπουλος 5, Αδαμόπουλος 12 (2), Κουμανιώτης 9 (2), Τουλάτος 15 (1), Χατζηκάλφας 13 (1), Λάνταβος 4, Παπανικολάου, Μάργελλος, Παπαζιάν, Γιαλελής

ΔΥΜΗ (Ροδόπουλος): Λιάκος 10 (2), Μαντάς 14 (1), Στεφανόπουλος 10, Πανίτσας 6, Παναγιωταρόπουλος 7, Χρυσανθακόπουλος 5 (1), Κολλιόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα του Αετού Ρίου, που στο…
Cresta Posts Box by CP