Στοίχημα: Σκοράρει στο Μπριζ η Ντιναμό Κιέβου

0

Άλλη μία ευρωπαϊκή εβδομάδα ξεκινάει σήμερα και στη μάχη των δικών μας ομάδων μπαίνει πρώτος ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα τον Άγιαξ. Προσωπικά θα ασχοληθώ με την εν λόγω αναμέτρηση, αλλά βασικός πυλώνας θα είναι η μάχη της Κλαμπ Μπριζ με την Ντιναμό Κιέβου.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα ένα πετυχημένο δελτίο. Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


Κλαμπ Μπριζ- Ντιναμό Κιέβου

Αμφίρροπο ζευγάρι και ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της σεζόν σε Βέλγιο και Ουκρανία αντίστοιχα.

Το απόλυτο μετρούν αμφότερες, ενώ η Ντιναμό με επική ανατροπή μέσα σε 3 λεπτά πήρε και το Σούπερ Καπ επί της μισητής αντιπάλου Σαχτάρ. Οι επιθέσεις τους είναι “φωτιά”, ενώ δέχονται φάσεις και η άμυνα θέλει βελτίωση, αφού δεν αποτελεί δυνατό σημείο τους. Πιστεύω πως η πρώτη αναμέτρηση θα έχει φάσεις και η Ντιναμό έχει τα φόντα να βρει δίχτυα.

Βασικό σημείο της στήλης για σήμερα το γκολ γκολ.


ΠΑΟΚ- Άγιαξ

“Έρωτα” έχουν οι δύο ομάδες, αφού η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους για 3η φορά τα τελευταία χρόνια και ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί τις δύο προηγούμενες φορές, αλλά η τύχη τον είχε προδώσει.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά, ενώ κερδίζει σε χημεία, αφού παρέμεινε ο βασικός κορμός, που κατέκτησε το νταμπλ. Από την άλλη, ο Άγιαξ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε πλάκα στην Ολλανδία, ενώ είναι ομάδα που μισό λεπτό να επαναπαυτείς μπορεί να βρεις τον μπελά σου.

Θεωρώ δύσκολο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα πιστεύω ότι θα παραβιάσει την εστία του Ονάνα. Γκολ γκολ και εδώ.


Έργκριτε- Χάλμσταντ

Η Έργκριτε βρήκε ξανά τα πατήματα της και πλέον μπαίνει δυνατά στην διεκδίκηση της ανόδου στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.

Σκοράρει εύκολα και η Χάλμσταντ παρότι διαθέτει ποιότητα δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και ταλαιπωρείται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της.

Αουτσάιντερ είναι το οβερ για τους μπουκ, αλλά θεωρώ ότι έχουν κάνει λάθος και η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία. Πάμε με το οβερ 2.5

https://www.bet-on-arme.com/skorarei-sto-mpriz-h-ntinamo-kievou/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Κριστελ Βουρνα κατέκτησε 4 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης…
Cresta Posts Box by CP