Α΄ΕΠΣΑ: “Λύτρωση” στο τέλος για Ατρόμητο, Λιμνοχώρι- Πρέμιερ Λιγκ στον Αγ.Βασίλειο

0
Άνοιξε η αυλαία στην σεζόν της Α΄κατηγορίας, έπειτα από 7 μήνες απραξίας, με νέες συνθήκες, ελέω πανδημίας και με πολύ βροχή, η οποία προξένησε διακοπές σε πολλά γήπεδα, με τους αγωνιστικούς χώρους να επιβαρύνονται, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Το στοιχείο που κρατάμε από την πρεμιέρα είναι ότι οι 8 γηπεδούχοι επικράτησαν των φιλοξενούμενων και είχαμε «θρίλερ» σε Λιμνοχώρι, Ζαρουχλέικα και «Θ.Χρυσανθόπουλος».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στον 1ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πατρών λύγισε την Δόξα Νιφορείκων στο 93΄με τον Ανδρεόπουλο να «λυτρώνει» το σύνολο του Φίλιππου Σχοινά, ενώ το Λιμνοχώρι πήρε το τρίποντο στο 95΄με τον Τάκη Σχοινά να ρίχνει στο καναβάτσο την σκληρή Πάτρα 2005. Ο Πήγασος έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς (2-0 στο 10΄), αλλά η Δόξα Χαλανδρίτσας υπέκυψε στο «δολοφονικό ένστικτο» του Αποσκίτη, που πέτυχε 4 γκολ για το τελικό 5-2.

Ο Πανμοβριακός με 2 γκολ του Γιώργου Λιάκου έκαμψε την αντίσταση του Δία με 2-1 και η Δόξα Παραλίας μπήκε δυνατά με 4-1 εις βάρος του Ίκαρου Πετρωτού.

Στον 2ο όμιλο, είχαμε ματς-θρίλερ στο «Θ.Χρυσανθόπουλος». Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου έχανε από τον Δαβουρλή με 2-0, το «γύρισε» σε 3-2, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι, αλλά ισοφάρισαν σε 3-3 και τελικά λύγισαν μαχόμενοι με 5-3.

Μάχη έδωσε και η Θύελλα Αιγίου, αλλά ο Αετός Πατρών επιβλήθηκε με 3-1 και η Νίκη υπερασπίστηκε το Προάστιο, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αιγείρας/Ακράτας με 2 γκολ στο πρώτο μέρος από Σαμαντά και Φουντό.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Κυριακής:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Δόξα Παραλίας- Ίκαρος Πετρωτού 4-1

Πήγασος Μπεγουλακίου- Δόξα Χαλανδρίτσας  5-2

Ατρόμητος Πατρών- Δόξα Νιφορείκων  1-0

Πανμοβριακός- Δίας  2-1

Λιμνοχώρι- Πάτρα 2005  3-2

Κυριακή 27/9

Αχαιός Σαρ.- Εθνικός Πατρών  (Κ.Ζάρρας- Παπαδόπουλος- 17:00):

Αστέρας Τσουκαλ.- Αναγέννηση Π.  (Βραχνείκων- Χρονάς- 17:00)

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Κεραυνός Αγ. Βασιλ.- Δαβουρλής Κ92  5-3

Αετός Πατρών- Θύελλα Αιγίου  3-1

Νίκη Πρ.- Αιγείρα/Ακράτα 2-0

Καλάβρυτα- Άνω Καστρίτσι 0-2

Κυριακή 27/9

Ηρακλής Πατρών- ΑΠΣ Πάτραι  (Πετρωτού- Αθανασόπουλος- 17:00)

Άρης Πατρών- ΑΠΟ Αρόης (Α.Κάνιστρας- Τηλιγάδας- 17:00)

Αετός Ρίου- Αναγέννηση Ψαθοπύργου  (Ρίου- Φωκάς- 17:00)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με 3 αναμετρήσεις στον 1ο όμιλο και με 1 στον…
Cresta Posts Box by CP