Α΄ΕΠΣΑ: Οι προβλέψεις και η ανάλυση της 24ης στροφής

0

Αύριο στις 17.30 θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική στα γήπεδα της Α΄ ΕΠΣΑ κατηγορίας και όπως κάθε εβδομάδα το μικροσκόπιο του topikonews.gr  θα αναλύσει τις αναμετρήσεις και θα επιχειρήσει να προβλέψει το αποτέλεσμα τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.- ΑΡΗΣ Π. (Ζαρουχλέικα, Μέρμηγκας): Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Άρη να προέρχεται από νίκη επί της Θύελλας Αιγίου και τον Ατρόμητο να χάνει στην έδρα του από την Δόξα Παραλίας. Το ματς έχει πολύ ισοπαλία και θα κριθεί και από τις ενδεκάδες που θα “κατεβάσουν” οι Πεφάνης και Πλέγας. Χ.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ  (Προάστειο, Παπαδόπουλος): Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας βλέπει το κάθε παιχνίδι σαν “τελικό”, όντας στην τελευταία θέση, ενώ η Νίκη είναι άνετη βαθμολογικά και δεν επηρεάζεται από την σκοπιμότητα και το βαθμολογικό κίνητρο. Λογικά θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι. 1.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ.- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.  (“Κ.Ζάρρας”- Ανδριανός): Δύσκολη δοκιμασία για τον πρωτοπόρο Διαγόρα κόντρα σε έναν Πήγασο, που βρίσκεται σε καλή κατασταση και δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο.Πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το ματς, παρότι ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός. 2.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.  (Αβύθου, Καλύβας): Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να μείνει μακριά από απώλειες. Δοκιμάζεται κόντρα σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, αγωνίστηκε και την Τετάρτη για το Κύπελλο με το Καταστάρι, αλλά πιστεύω πως θα πάρει το “τρίποντο”. 2.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ  (Παραλίας, Τζαγκαράκης): Άλλο ένα ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον στην μεριά των φιλοξενούμενων. Η Δόξα βέβαια είναι άνετη βαθμολογικά, αλλά “χτυπάει” όλα τα παιχνίδια και θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Μπορεί πάντως ο Απόλλωνας να “τσιμπήσει” τουλάχιστον τον βαθμό. 1Χ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ  (Ροδιάς, Μακρυπόδης): Το μεγάλο ντέρμπι παραμονής λογικά μπορεί να πάει παντού. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, αλλά με το “διπλό” που έβγαλε ο Απόλλωνας μέσα στο “σπίτι” του Πανιώνιου/Αχιλλέα έδειξε πως διαθέτει “μέταλλο” και παράλληλα άλλαξε την ψυχολογία του. Ποντάρω στην έδρα, παρότι και ο Λέων Αλισσού έχει πλέον ανταγωνιστικό πρόσωπο και παλεύει στα ίσια. 1.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.  (Λιμνοχώρι, Γιαννόπουλος): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον εκατέρωθεν αναμένεται ανοιχτό ματς με φάσεις και θέαμα. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση δείχνει το Λιμνοχώρι και λόγω έδρας έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, όσον αφορά στη νίκη. 1.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ  (Ριόλο, Σπηλιωτόπουλος): Ο Πανμοβριακός θέλει να παραμείνει σε στενή επαφή με την κορυφή, για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για τον τίτλο. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή ο Εθνικός και θα παλέψει για τη νίκη γοήτρου. Λογικά ο Πανμοβριακός θα πάρει το “τρίποντο”. 1.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Για την 23η αγωνιστική της φετινής Α2 ΕΣΚΑ-Η το Ληξούρι…
Cresta Posts Box by CP