Αετός Ρίου: Ανακοίνωσε 3 προσθήκες και 4 ανανεώσεις!

0

Ο Αετός Ρίου ευελπιστεί να κάνει το βήμα παραπάνω στη νέα σεζόν που έρχεται και αναμένεται να έχει άκρως ανταγωνιστικό προφίλ στην Β’ κατηγορία.

Σήμερα η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” ανακοίνωσε 3 μεταγραφές και παράλληλα 4 ανανεώσεις από ποδοσφαιριστές που συγκροτούν τον βασικό κορμό του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού Ρίου:

“Στην οικογένεια του Αετού μας καλωσορίζουμε τους Παναγιώτη Μπαλαλά , Γιώργο Χριστόπουλο & το τερματοφύλακα Κώστα Χριστόπουλο.

Αθλητές που ο χαρακτήρας και η αθλητική συμπεριφορά τους ταιριάζουν απόλυτα στο σύλλογό μας και έτσι οι τρείς έμπειροι αθλητές έχουν να προσφέρουν σίγουρα μόνο θετικά στοιχεία ειδικά στους 7 αθλητές μας που εντάσσονται φέτος στην ανδρική ομάδα και προέρχονται από τα τμήματα υποδομών μας.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση μας γεμίζει το γεγονός πως ανανέωσαν και για φέτος τη συμμετοχή τους στην ομάδα μας οι  Μίντζας Φάνης , Μάρκου Φώντας , Γκαρτζονίκας Σταύρος , Μεταξάς Βασίλης , αθλητές που ήρθαν πέρσι στην οικογένεια του Αετού Ρίου και πρόσφεραν πάρα πολλά!

Υγεία και επιτυχίες σας ευχόμαστε!”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του Δημήτρη…
Cresta Posts Box by CP