Ανακοίνωσε Κουκή ο Α.Ο. Αργυράς

0

Ηχηρή θεωρείται η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Α.Ο. Αργυράς, αφού πριν από λίγο η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την έλευση του Κώστα Κουκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης των “κυανόλευκων” για την μεταγραφή:

Σε μια πολυ μεγάλη μεταγραφη προχωρησε η ομάδα μας, την 1η της για την φετινή ποδοσφαιρικη σεζόν 2017 – 2018 αφου ηρθε σε συμφωνια με τον 39χρονο Κωστα Κουκη ο οποίος μπορει να αγωνιστει το ίδιο εξαιρετικα σε όλες τις θεσεις της ομαδας μας απο το κεντρο και μπροστα (δεκαρι, χαφ, σεντερ φορ). Ο Κωστας ο οποιος εχει αγωνιστει σε πολλές και μεγάλες ομάδες στο παρελθον (3 χρόνια στην Γ’ και Δ’ εθνικη με την Αχαικη, 1 χρόνο στην Δ’ εθνική με την Βαρδα, 3 χρόνια στην Δ’ εθνική με τον Λαππα, στην ‘Α, Γ’ και Δ’ εθνική με τον Πατραικό, στην Δ’ εθνική με την Αστραπή, στον Αρη Πατρων, στο Λιμνοχωρι, στην Αναγέννηση Πατρών, στον Αχαιό Σαραβαλίου, στον Δαβουρλή, στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και στο Πατραι την προηγουμενη σεζόν) φετος θα φορεσει τα χρωματα της ομαδας μας και θα την βοηθησει να πραγματοποιησει μια δυνατη και ανταγωνιστικη παρουσια στην παρθενικη της εμφανιση στην νεα Β’ κατηγορια. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτερα που επελεξε την ομαδα μας, τον καλως οριζουμε και του ευχομαστε να ειναι υγιης ωστε να δωσει τον καλυτερο του εαυτο, οπως αλλωστε κανει σε καθε ομαδα που αγωνιζεται!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Θανάσης Κατσαντούλας συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με την…
Cresta Posts Box by CP