Αφιέρωμα (ερασιτεχνικό): Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

0
Το συγκεκριμένο αθλητικό ρητό δεν έχει και τόσο άδικο και η δόση αλήθειας είναι μεγάλη, αφού ένα εγχείρημα που αγγίζει την τελειότητα και υλοποιεί τους στόχους που θέτει από την αρχή της χρονιάς, δύσκολα θα αλλάξει ή μάλλον θα επιδιώξεις να του αλλάξεις, μιλώντας πάντα σε διοικητικό επίπεδο.

Από την άλλη, συνοψίζουμε και την πανδημία που πέρασε και άφησε το στίγμα της, με αρνητικό αντίκτυπο και τρόπο, οπότε υπολογίζεται ότι η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι ζόρικη για όλους (ή σχεδόν για όλους).

Έτσι οι βαρύγδουπες μεταγραφικές κινήσεις δύσκολα θα είναι μαζεμένες, αν και δεδομένα θα υπάρξουν αξιόλογες προσθήκες σε κάθε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας, αλλά οι ομάδες που φέτος έκαναν πάταγο δύσκολα θα αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ και στυλ τους.

Το «δίδυμο» πήρε φόρα

Δόξα Νιφορείκων και Αναγέννηση Ψαθοπύργου πήραν την άνοδο ως προπορευόμενοι στους 2 ομίλους της Β΄κατηγορίας, αλλά μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν δίκαια στην κορυφή.

Έτσι η νέα σεζόν βρίσκει τις δύο ομάδες στα «σαλόνια» του τοπικού και ήδη οι διοικήσεις κινούνται με γοργά βήματα. Από την μία Άγγελος Κίκινας και από την άλλη Βασίλης Φίλιππας παρέμειναν στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας, ενώ έμπειροι και βασικοί παίκτες της φετινής τροχιάς συνεχίζουν και του χρόνου σε αμφότερους, αφού μέλημα είναι να παραμείνει στην θέση του ο βασικός κορμός.

Με συνετές κινήσεις

Ο Παναιγιάλειος ανήλθε στην Γ΄Εθνική και θα προσπαθήσει να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες, με σκοπό να κρατήσει στο ρόστερ του τα «βαριά χαρτιά» και συνάμα να κινηθεί «έξυπνα» για περαιτέρω προσθήκες.

Η Αχαϊκή θα πράξει κάτι ανάλογο, είτε αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική, είτε παραμείνει στην Α΄κατηγορία, αφού είναι «καταδικασμένη» να πρωταγωνιστήσει, βάσει ιστορίας. Το ίδιο έχουν στο μυαλό τους Ίκαρος Λακκόπετρας και Φλόγα Κάτω Καστριτσίου.

Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις, για να τονωθεί το στοιχείο της εμπειρίας, αφού η Β΄έχει περισσότερες απαιτήσεις και δυσκολίες σε σύγκριση με την Γ΄, αλλά τα κομβικά στελέχη επιβάλλεται να παραμείνουν στους πρωταθλητές των 2 ομίλων της τρίτης τη τάξει ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Αχαΐα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Νίκο Μενούνο επέλεξε ως βοηθό στην ομάδα της Παναχαϊκής…
Cresta Posts Box by CP