Α’ κατηγορία: “Κλείνει” ο Α’ γύρος με ντέρμπι σε Ριόλο και Ντα Λουζ (εκτιμήσεις 15ης)

0

Σήμερα στις 15.00 θα διεξαχθεί η 15η και τελευταία στροφή στον πρώτο γύρο της συναρπαστικής Α’ κατηγορίας, με τον Διαγόρα Βραχνείκων να έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Χειμώνα από την περασμένη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλα ντέρμπι, με τον πρωτοπόρο Διαγόρα να δοκιμάζεται στο Ντα Λουζ Οβρυάς από τον σκληροτράχηλο Άρη Πατρών και τον Πανμοβριακό να φιλοξενεί τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, που προέρχεται από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του Διαγόρα μέσα στα Βραχνέικα.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (15.00, Ντα Λουζ Οβρυάς, Σπηλιωτόπουλος): Μεγάλο ντέρμπι και δύσκολη έξοδος για τον Διαγόρα. Ο Άρης Πατρών θα επιδιώξει να πάρει το ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι θεωρώ πως δύσκολα θα χάσουν το ματς. Χ.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Β. (!5.00, Ριόλου, Τζαγκαράκης): 6-1-0 μετράει στην έδρα του ο Πανμοβριακός και 5-1-1 ο Κεραυνός μακριά από το “Θ.Χρυσανθόπουλος”. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και δεν χωράνε προβλέψεις. Όποιος το θέλει περισσότερο θα πανηγυρίσει τη νίκη. 1Χ.

ΠΗΓΑΣΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ  (15.00, “Κ.Ζάρρας”, Πετρόπουλος): Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και ο Πήγασος θα την εκμεταλλευτεί, για να επανέλθει στις νίκες, μετά από 3 διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. 1.

ΝΙΚΗ ΠΡ.- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ  (15.00- Προαστείου- Καλύβας): Από πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου προέρχεται ο Ατρόμητος και έχει φουλάρει ψυχολογικά και αγωνιστικά. Η Νίκη έχει πετύχει 4 νίκες εντός από τις 5 που έχει συνολικά στο πρωτάθλημα. Ομάδα εκτός έδρας οι “πορτοκαλί” με 6-1-0 μακριά από τα Ζαρουχλέικα. Χ2.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ  (15.00- Λιμνοχωρίου-Μακρυπόδης): Ντέρμπι στην Δυτική Αχαϊα και το Λιμνοχώρι ποιοτικά υπερέχει έναντι του Εθνικού Σαγείκων. Βέβαια, οι “πολεμιστές” παλεύουν κάθε αγωνιστική και ενδέχεται να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους. Λογικά 1 με δυσκολία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ  (15.00- Ζαρουχλείκων- Σακελλαρίου): Η Αναγέννηση είναι ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, αν και ο Λέων Αλισσού είναι ενισχυμένος και ίσως έχει βελτιωθεί στο παιχνίδι του. 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ  (15.00- Ροδιάς- Τσιρογιάννης): Ντέρμπι παραμονής με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, αφού οι Αιγιώτες ήταν ανταγωνιστικοί με τον Ατρόμητο στην Πάτρα και παραλίγο να κάνουν την έκπληξη. 1 με ρίσκο.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ  (15.00-Βραχνείκων- Ανδριανός): Σε τρομερή φόρμα συνεχίζει να βρίσκεται η Θύελλα Αιγίου, αλλά η Δόξα Παραλίας έχει βρει ρυθμό με τον Τσίκα στον πάγκο και όλα είναι πιθανά. Το παιχνίδι έχει πολύ ισοπαλία και αν “ανοίξει” ίσως καταλήξει προς τους γηπεδούχους. 1Χ λοιπόν.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθότι χτες συμπληρώθηκε…
Cresta Posts Box by CP