Α1 ΕΣΚΑ-Η(18η-pregame): LIVE το Ολυμπιονίκης-Απολλωνιάδα από το basketzoom.gr!

0

Με μεγάλα παιχνίδια και ντέρμπι σε όλα τα επίπεδα της βαθμολογίας συνεχίζεται η Α1 ΕΣΚΑ-Η, που απόψε θα δώσει την 18η φετινή παράστασή της. Χθες το πρόγραμμα άνοιξε με την δύσκολη νίκη της Κεφαλονιάς, που υπέταξε τον μαχητικό Ήφαιστο/Αχιλλέα με 70-68.

Σήμερα στις 18.30 μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση Ολυμπιονίκης-Απολλωνιάδα, με LIVE μετάδοση, εικόνα και ήχο από το www.basketzoom.gr, που έχει καθιερώσει κάθε εβδομάδα τις μεταδόσεις σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η. Η μάχη της Αρχαίας Ολυμπίας αφορά τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχουμε ντέρμπι και στα υψηλά.

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει τον πάντα υπολογίσιμο Προμηθέα 2014 και η φορμαρισμένη ΕΑΠ δοκιμάζεται στο «σπίτι» της Ολυμπιάδας, που προέρχεται από μεγάλο «διπλό» κόντρα στον Προμηθέα. Δυνατή μονομαχία αναμένεται και στο κλειστό του Γλαύκου, όπου ο Αίολος Αγυιάς θέλει την επάνοδο στα ροζ φύλλα απέναντι στην ΑΕ Αγυιάς, που έχει βρει ρυθμό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 18ης:

18.30-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ:  Ολυμπιονίκης- Απολλωνιάδα (Καρπάνος- Ελ Ανύ)

(Live μετάδοση από το www.basketzoom.gr)

20.00-ΓΛΑΥΚΟΣ:  Αίολος Αγυιάς- ΑΕ Αγυιά  (Καρακάσης-Τσακαλογιάννης)

20.00-ΤΟΦΑΛΟΣ Δ.: Αίαντας- Σφήκα  (Λογοθέτης και Μάρκου)

20.30-ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑ:  Νέοι Έσπερου- ΕΑ Παραλίας (Βαρδάλος-Ασλανίδης)

20.30- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Ολυμπιάδα- ΕΑΠ  (Δημόπουλος και Καμήτσος)

21.00- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ:  Παναχαϊκή- Νέοι Προμηθέα (Δαρλαμήτσος και Κρεσταινίτης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στον 1ο όμιλο, με το πέρας της 18ης αγωνιστικής η…
Cresta Posts Box by CP