Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι MVP των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής

0

Η 20η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη και σήμερα ανοίγει η αυλαία στο 21ο κομμάτι του φετινού παζλ, με τις αναμετρήσεις ΑΓΕΖ-Κρήνη ΄97 και Κρόνος- Ληξούρι.

Πάμε να δούμε μέσα από ένα ενδιαφέρον άρθρο του topikonews.gr τους πρωταγωνιστές των 6 αναμετρήσεων της 20ης στροφής.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΖΑΚΥΝΘΟΣ 67-65:

Ο Θόδωρος Στούμπανος έδωσε μάχες με την “φρόν λάιν” των Ζακυνθινών και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Ποσειδώνα Παραλίας, “φορτώνοντας” το αντίπαλο καλάθι με 15 πόντους.

ΛΗΞΟΥΡΙ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ  76-68:

Ο Π.Συνοδινός ήταν συγκλονιστικός με 25 πόντους και 2 τρίποντα και κράτησε όρθιο το Ληξούρι, διατηρώντας το φετινό αήττητο με καταπληκτική εμφάνιση.

ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 55-50:

Ο Κωσταγιαννακόπουλος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με 21 πόντους και 2 τρίποντα, ωστόσο δεν αποδείχθηκε αρκετός για την ομάδα του Σιαμαντά, που ηττήθηκε στην έδρα του Πανωλενειακού.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ- ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ 71-82:

Ο Γκορτσίλας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις. Σημείωσε 33 πόντους με 3 τρίποντα, ωστόσο ο Παναχαϊκός δεν μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο από την ΕΦΑ.

ΦΑΕΘΩΝ- ΚΡΗΝΗ ’97  80-41:

Η ομάδα του Αντιρρίου επανήλθε στις νίκες, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και είχε σε καλή ημέρα αρκετούς παίκτες. Βέβαια, ο Μάρκος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του Θάνου Ζάκα και τελείωσε το ματς με 21 πόντους και 3 τρίποντα.

ΑΧΑΙΟΣ ΄47- ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 56-49:

Ο Πιερής Παναγής ήταν καθοριστικός στην 7η σερί νίκη της ομάδας του Δημήτρη Κοριανίτη, που την βάζει για τα καλά στο παιχνίδι των πλέι οφ ανόδου. Ο γκαρντ του Αχαιού ΄47 πέτυχε 17 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Θύελλα Αιγίου επικράτησε επί του Απόλλωνα Αιγίου/Συνοικισμού με 2-1…
Cresta Posts Box by CP