Βάλαρης: “Η διακοπή ήταν μονόδρομος, συνέπεια στο πλάνο μας”

0
Οι περισσότερες ομάδες συμφώνησαν με την απόφαση της Ένωσης για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, αφενός γιατί έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος και αφετέρου γιατί τα προβλήματα για τους παράγοντες είναι «βουνό» και η επανένταξη στη δράση φάνταζε πλέον, ως ένα ακραίο σενάριο.

Έτσι ευελπιστώντας ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχει επιστρέψει η κανονικότητα, το έδαφος θα είναι πιο πρόσφορο, για να εισέλθουν τα σωματεία σε αγωνιστικούς ρυθμούς με λιγότερα εμπόδια και με περισσότερη αισιοδοξία.

Η «Match» ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο του Αετού Ρίου, Βασίλη Βάλαρη, με το ιστορικό σωματείο να συμφωνεί περί «λουκέτου» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αν και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μπει με περίσσια όρεξη στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας, μετρώντας 5 νίκες και 1 ήττα σε 6 αγωνιστικές, παρά την ταμπέλα των νεοφώτιστων.

Τα λεγόμενα του προέδρου του Αετού Ρίου έχουν ως εξής:

«Συμφωνώ με τη διακοπή, γιατί εδώ που είχαμε φτάσει ήταν η μοναδική λύση. Σημασία για μένα έχει η προστασία της υγείας όλων και αυτό πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως, για να γυρίσουμε στα γήπεδα χωρίς περαιτέρω εμπόδια και διακοπές.

Υπάρχει μία πικρία στον Αετό Ρίου, αφού η αρχή που κάναμε ήταν πολύ καλή, επιστρέφοντας στην Α΄ κατηγορία μετά από 40 χρόνια. Δυστυχώς αυτή η φετινή προσπάθεια πήγε στα σκουπίδια, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε με σεβασμό και συνέπεια στο πλάνο που έχουμε δημιουργήσει, προκειμένου η επόμενη ημέρα να μας βρει ακόμα πιο έτοιμους και ανταγωνιστικούς.

Από τη φετινή χρονιά θα κρατήσουμε μόνο τα κέρδη και τις εμπειρίες. Υπάρχει άλλωστε αρκετός χρόνος μέχρι τη νέα σεζόν και εύχομαι να έχουμε επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής μέχρι τότε και να κερδίσουμε ξανά τις Κυριακές μας»

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαϊας

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα έβαλε κάτω η ΕΠΣ Αχαΐας και τελικά δεν θέλησε…
Cresta Posts Box by CP