Β κατηγορία: Ο απόηχος της 4ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες

0

Α’ Όμιλος

Στο «χρονοντούλαπο» πέρασε και η 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας, αλλά το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Αχαϊκού και Ροϊτίκων αμαυρώθηκε από ρίψη μπουκαλιού από άνθρωπο στην κερκίδα, το οποίο χτύπησε τον διαιτητή Ανδρεά Καραβασίλη και οδήγησε σε δεκάλεπτη διακοπή.

Ωστόσο οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά η μπίλια έκατσε στη μέση και αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για τον Αχαϊκό, που μετρούσε 3 νίκες.

Κερδισμένοι βγήκαν η Περιβόλα και το Σταροχώρι, οι οποίοι ξεπέρασαν τα εμπόδια της Αναγέννησης Πατρών και του Άτλαντα αντίστοιχα και έτσι πλησίασαν για τα καλά την πρώτη δυάδα της βαθμολογικής κατάταξης.

Απίστευτο παιχνίδι διεξήχθη στο «Κ. Ζάρρας», με τον Ίκαρο Πετρωτού να σημειώνει 2η νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον σκληροτράχηλο Αστέρα Λεοντίου στο 91΄με σκορ 4-3, σε ένα ματς πραγματικό «θρίλερ».

Ο Τριταιϊκός «έσπασε» το ρόδι, λυγίζοντας τον Πείρο Ισώματος με γκολ των Μπαλαλά και Στούπα, ενώ σεφτέ έκανε και ο Κρίνος, που συνέτριψε την αδύναμη Αρόη.

Το Σάββατο ο Φαραϊκός έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναχαϊκό, τον οποίο φιλοδώρησε με «4άρα», έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Απόστολο Βέρρα, ο οποίος ξεχώρισε με χατ τρικ.

Β’ Όμιλος

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι αήττητων η Θύελλα Αιγίου, η οποία υπερίσχυσε του Αετού Ρίου με 4-1 και ήταν δίκαια θριαμβεύτρια στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στον όμιλο της Αιγιαλείας.

Έτσι κρατά το αήττητο με 4/4 και είναι πλέον μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην άκρως επικίνδυνη ΑΕ Αρόης.

Τα πιτσιρίκια της ΑΕ Αρόης νίκησαν τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο του Αχιλλέα στην Αγυιά και πανηγύρισαν την παρθενική νίκη τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Δαβουρλής «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Οι «ροσονέρι» συνέτριψαν στο Αίγιο τον Αχιλλέα Καμαρών με 5-0 και πλέον θα προσπαθήσουν να διακόψουν το νικηφόρο σερί της Θύελλας Αιγίου στο απόλυτο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής που ακολουθεί.

Την πρώτη ήττα της υπέστη η Αργυρά από την Φλόγα Ροδιάς εκτός έδρας, ενώ το Ζαβλάνι έριξε στο καναβάτσο τον Φοίνικα Ζήριας με γκολ στο 95΄.

Ο Αστέρας Τέμενης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα επί της ΑΕ Αιγίου, η οποία μετράει μόνο ήττες, όπως και το Άνω Καστρίτσι, το οποίο ηττήθηκε το Σάββατο από τα φορμαρισμένα Καλάβρυτα, που πλέον μετράνε 3 διαδοχικές νίκες και πατάνε γερά στα πόδια τους.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Φαραϊκός-Παναχαϊκός 4-0

Περιβόλα-Αναγέννηση Πατρών 2-0

Αστέρας Λεοντίου-Ίκαρος Πετρωτού 3-4

Αχαϊκός-Α.Ε. Ροϊτίκων 0-0

Τριταιϊκός/ΑΟ Τριταίας-Πείρος Ισώματος 2-1

Σταροχώρι-Άτλας 4-1

Κρίνος-ΑΠΟ Αρόη 5-0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Άνω Καστρίτσι-Καλάβρυτα 2-4

Ζαβλάνι-Φοίνικας Ζήριας 2-1

Ηρακλής Πατρών-Α.Ε. Αρόης 0-1

Αστήρ Τέμενης- ΑΕ Αιγίου  2-0

Αχιλλέας Καμαρών-Δαβουρλής 0-5

Φλόγα Ρόδιας-Αργυρά  3-0

Θύελλα Αιγίου-Αετός Ρίου 4-1

Α’ Όμιλος

Β’ Όμιλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε σήμερα η 4η αγωνιστική στην Α ΕΠΣΑ κατηγορία με 4…
Cresta Posts Box by CP