Β κατηγορία: Συνεχίζουν αήττητοι Αχαϊκός, Αετός Ρίου και Θύελλα Αιγίου

0

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Κερδισμένος ο Αχαϊκός 

Μόνο ο Αχαϊκός κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο.

Μάλιστα πέρασε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, αφού η Αναγέννηση Πατρών ηττήθηκε με το «αγγλικό» 4-3 από τον Παναχαϊκό, ενώ τα Ροΐτικα έμειναν στο 0-0 με τον σκληροτράχηλο Αστέρα Λεοντίου, που παρέμεινε αήττητος (1-2-0).

Το παιχνίδι στο «Α. Κάνιστρας» ήταν εντυπωσιακό. Ο Παναχαϊκός προηγήθηκε με 3-1, χάρη στα γκολ των Τσούμπου (17΄, 37΄) και Σιμωτά (13΄), με την Αναγέννηση να μειώνει στο 35΄με τον Καραχάλιο. Στην επανάληψη πλησίασε σε 3-2 (67’ Ζαφειρόπουλος), αλλά στο επόμενο λεπτό εκ νέου ο Σιμωτάς έκανε το 4-2. Ο Ξυπολιάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 81΄, αφού η ομάδα του Λαδόπουλου δεν γλίτωσε την πρώτη ήττα της.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Πείρος Ισώματος επανήλθε στις νίκες, λυγίζοντας τον Φαραϊκό, ο οποίος ψάχνει προπονητή (βλέπε σχόλιο παρακάτω), ενώ ο Ίκαρος Πετρωτού ξεπέρασε το εμπόδιο του Τριταιϊκού με πέναλτι στην επανάληψη.

Άτλας και Περιβόλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι, ενώ οι «πράσινοι» έχασαν και πέναλτι με τον σκόρερ Λυμπέρη. Το Σταροχώρι έκανε σεφτέ στις νίκες με 6-0 επί του ΑΠΟ Αρόης, που συνεχίζει να απογοητεύει με τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Αλώβητοι πριν το ντέρμπι

Χωρίς απώλειες συνέχισαν ο Αετός Ρίου και η Θύελλα Αιγίου στον όμιλο της Αιγιαλείας.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέβαλλαν το ρυθμό τους στο Ρίο, κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο τον Αχιλλέα Καμαρών, ενώ η Θύελλα Αιγίου υπέταξε την αντίσταση της νεανικής ΑΕ Αρόης στα Προσφυγικά και νίκησε εκ νέου στο 2ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το «σπίτι» της.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής, όπου η Θύελλα θα φιλοξενήσει στο Αίγιο τον Αετό Ρίου και το παιχνίδι προμηνύεται αμφίρροπο και με πολύ κόσμο στις κερκίδες.

Το πιο θεαματικό ματς διεξήχθη στο Προάστειο, με την Αργυρά να στερεί τη νίκη από το Ζαβλάνι στο 94ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει την ανατροπή, απαντώντας στο γκολ του Παπαγιαννάκη, που είχε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για την Αργυρά, η οποία μετρούσε 2/2.

Ηρακλής και Δαβουρλής επανήλθαν στις νίκες, αφού υπερίσχυσαν κόντρα σε Φλόγα Ροδιάς και Αστέρα Τέμενης αντίστοιχα, ενώ τα Καλάβρυτα έκαναν επίδειξη δύναμης στο Σάββατο στην έδρα της ΑΕ Αιγίου και πανηγύρισαν την 2η σερί επιτυχία τους.

Ο Φοίνικας Ζήριας πήρε τη βαθμολογική ανάσα από το Άνω Καστρίτσι, το οποίο μετράει μόνο ήττες, όπως και η Τέμενη, συγκατοικώντας στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Α’ Όμιλος 

Ροΐτικα-Αστέρας Λεοντίου 0-0

Άτλας -Περιβόλα 1-1

Αχαϊκός-Κρίνος 2-1

Παναχαϊκός-Αναγέννηση Πατρών 4-3

Πείρος Ισώματος-Φαραϊκός 1-0

ΑΠΟ Αρόης-Σταροχώρι 0-6

Ίκαρος Πετρωτού-ΑΟ Τριταίας/Τριταιικός 1-0

Β’ Όμιλος 

ΑΕ Αιγίου-Καλάβρυτα 0-5

Δαβουρλής -Αστήρ Τέμενης 2-0

Φοίνικας Ζήριας-Άνω Καστρίτσι 1-0

Αργυρά -Ζαβλάνι 2-2

Αετός Ρίου-Αχιλλέας Καμαρών 4-0

Ηρακλής Πατρών-Φλόγα Ροδιάς 3-1

Α.Ε. Αρόης-Θύελλα Αιγίου 1-3

 

Οι Βαθμολογίες

Α’ Όμιλος 

 

Β’ Όμιλος 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πρεμιέρα είχαμε το Σαββατοκύριακο στην Γ΄ κατηγορία. Στον 1ο όμιλο…
Cresta Posts Box by CP