Δάφνη Π.: Έφερε αποτέλεσμα η συνεργασία Κορφιάτη-Κατσαντούλα

0
Η περυσινή χρονιά ήταν απογοητευτική και η ιστορική ομάδα της Δάφνης Πατρών δεν θα έμενε έτσι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Κορφιάτης, βρήκε μία έμπειρη λύση στον πάγκο και η νέα σεζόν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού ο Σάκης Κατσαντούλας πάντοτε είναι εργατικός και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό ακριβώς έγινε και την φετινή χρονιά στην Δάφνη, αφού η συνεργασία των Κατσαντούλα και Κορφιάτη ήταν άριστη και υπήρχε μακροχρόνιο πλάνο, το οποίο βασίζεται σε μεθοδικά βήματα.

Η ομάδα ξεκίνησε άσχημα με την ήττα από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Λάππα (5-2), ωστόσο στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και άρχισε να φαίνεται η βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά η Δάφνη στις 6 αγωνιστικές που έγιναν στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας κατάφερε να μετρήσει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και απείχε μόλις 4 πόντους από την 2η θέση, αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά προτεραιότητα ήταν να «χτιστεί» μία ομάδα με δυνατό κορμό και αρκετά πρόσωπα σε νεαρή ηλικία.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή η 6η πράξη στον 9ο όμιλο…
Cresta Posts Box by CP