Δυναμώνει και άλλο με Ντόμα

0
Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου διατηρεί και τον Νίκο Ντόμα στο ρόστερ του και αναμένεται πολύ δυνατός και ανταγωνιστικός στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Ο πολύπειρος μέσος είχε συμφωνήσει μεσούσης της περυσινής σεζόν με τον Κεραυνό, αλλά η πανδημία διέκοψε την Α΄κατηγορία και έτσι συνέχισε στον Διαγόρα Βραχνείκων, όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του Ανδρέα Ζήκου στον 9ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ντόμα.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός δεν πρόλαβε την περσινή αγωνιστική περίοδο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας λόγω COVID-19. Παραχωρήθηκε στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής στον Διαγόρα Βραχνεΐκων όπου ήταν καθοριστικός και βασικό στέλεχος στην παραμονή του Διαγόρα στην Γ’ Εθνική και επιστρέφει στην ομάδα μας για να ανεβάσει επίπεδο τον Κεραυνό αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Εξάλλου, οι συστάσεις για έναν ποδοσφαιριστή με αυτές τις παραστάσεις είναι περιττές.

Ευχόμαστε στον Νίκο να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα περίοδο!”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ομάδα των ποδοσφαιριστών (Footballistas) κατέκτησαν το τουρνουά Basketaki, το…
Cresta Posts Box by CP