Ενδιαφέρον για 6 παίκτες της Δόξας Παραλίας

0
Η Δόξα Παραλίας δέχθηκε κρούση από ομάδες της Γ΄Εθνικής, οι οποίες επιδιώκουν να ενισχυθούν, για να αγωνιστούν, σε περίπτωση που υπάρξει επανέναρξη στο εν λόγω πρωτάθλημα, για να κλείσει η σεζόν.

Έτσι η διοίκηση «ενοχλήθηκε» για 6 ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι ανήκουν στο βασικό κορμό της ομάδας των Γεωργιτσόπουλου και Λαμπρόπουλου και αυτοί ήταν οι εξής:

Φιλοποίμην Βέρρας (πήγε στην Θύελλα) , Ανδρέας Σπανός, Φίλιππος Λαζανάς, Ανδρέας Σοφούλης, Βαγγέλης Ντεμάι και Μάριος Σπυρόπουλος.

Φυσικά οι προαναφερθέντες μπορούν κάλλιστα να σταθούν σε επίπεδο Γ΄Εθνικής και μερικοί εξ΄αυτών το έχουν αποδείξει, παίζοντας στην κατηγορία με θετική παρουσία. 

Η διοίκηση δεν θα έλεγε «όχι» στο να ενεργοποιηθούν ποδοσφαιρικά οι ποδοσφαιριστές της με παραχώρηση στους ενδιαφερόμενους, αλλά δεδομένα δεν θα ήθελε να τους χάσει εντελώς και θα υπήρχε όρος στη συμφωνία με τις ομάδες, ο οποίος θα αφορούσε την αγωνιστική περίοδο που θα ακολουθήσει.

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαϊας (8/3)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάνω που θα ξεκινούσαν προπονήσεις οι ομάδες της Γ' Εθνικής,…
Cresta Posts Box by CP