Ερασιτεχνικό (Β΄κατηγορία): Γεμίζουν το… μπλοκάκι τους

0
Έξι τεχνικοί της νέας Β΄κατηγορίας «ανοίγουν τα χαρτιά» τους στη «Match» ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν

Την περασμένη Δευτέρα η «Match» καταπιάστηκε με τους προπονητές της πρώτης τη τάξει ερασιτεχνικής κατηγορίας και αυτήν την εβδομάδα την σκυτάλη παίρνουν οι αντίστοιχοι της Β΄κατηγορίας.

Ένα πρωτάθλημα που τα τελευταία χρόνια κρίνεται ανταγωνιστικό, με ομάδες για όλα τα γούστα στους 2 ομίλους (ίσως 3 τη νέα χρονιά), που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος της διαδρομής, με παιχνίδια υψηλού επιπέδου και δεκάδες συγκινήσεις ανά αγωνιστική.

Οι «αρχιτέκτονες» 6 συλλόγων που αναμένεται να έχουν εξέχοντα ρόλο την ακόλουθη αγωνιστική περίοδο, αποκάλυψαν τους στόχους και τα πλάνα που έχουν κατά νου και άπαντες αποπνέουν αισιοδοξία, θεωρώντας ότι θα «χτίσουν» δυνατά σύνολα, που θα διέπονται από καλά στοιχεία και θα έχουν αρχή, μέση και τέλος στην απόδοση και το παιχνίδι τους.

* Οι απόψεις με αλφαβητική σειρά βάσει ομάδων:

Λεωνίδας Κατσαρέλιας (Άβυθος Αιγιαλείας): «Γίνεται μία υγιής προσπάθεια στο κομμάτι των υποδομών και με την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων θα επιδιώξουμε να δουλέψουμε κατάλληλα τους νεαρούς αθλητές. Όσο για τους πιο έμπειρους παίκτες θέλουμε να τους παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες, για να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο, αλλά έχουμε καταφέρει ήδη αρκετά, με άνετη παραμονή τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό θα κοιτάξουμε και τη νέα σεζόν και από εκεί και πέρα να επιδιώξουμε κάτι καλύτερο».

 

Άγγελος Μπανταδάκης (Αστέρας Μιντιλογλίου): «Η ομάδα του Αστέρα θα είναι ακόμα πιο νεανική.

Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει και θα συνεχίσουμε με άνοδο κάποιων ταλαντούχων αθλητών από την Ακαδημία στο ανδρικό τμήμα. Θα πάρουν παιχνίδια και μέσα από σκληρή δουλειά θα βελτιώνονται.

Θα κοιτάξουμε για 2-3 προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών με σκοπό να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θα έχει βλέψεις για την 5άδα. Χρειάζεται προσπάθεια και υπομονή, καθότι μιλάμε για μικρούς σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία μάθησης».

 

Δημήτρης Ξηνταρόπουλος (Αστραπή Ψαροφαΐου): «Χτίζουμε πλέον μια νέα ομάδα. Έχουν γίνει πολλές προσθήκες και θα ακολουθήσουν και άλλες και μέλημα είναι να φτιάξουμε μία νεανική ομάδα με κάποια πιο έμπειρα παιδιά, τα οποία θα δώσουν το κάτι παραπάνω.

Η Αστραπή βάσει ιστορίας και φανέλας οφείλει να πρωταγωνιστήσει, αλλά οι στόχοι είναι υψηλοί. Η διοίκηση είναι πάντοτε δίπλα μας και εμείς από την πλευρά μας με σκληρή δουλειά και υπομονή στο πλάνο μας θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Μιχάλης Τρίψας (Αχιλλέας Καμαρών): «Φέτος θα κοιτάξουμε για μία πορεία με υψηλούς στόχους.

Πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να υπάρχει ένα σύνολο που θα αποπνέει υγεία. Οι εγκαταστάσεις μας και η καλή διοίκηση βοηθούν στο να εμπλουτίσουμε το ρόστερ με 5-6 ποιοτικούς παίκτες, με τους οποίους έχουμε έρθει σε συμφωνία και απομένουν οι ανακοινώσεις.

Προχωράμε βήμα-βήμα και πιστεύω ότι το υπάρχον υλικό και οι προσθήκες που έρχονται θα μας οδηγήσουν στις πρώτες θέσεις».

 

Σάκης Κατσαντούλας (Δάφνη Πατρών): «Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν καλή για τον σύλλογο και μία ιστορική ομάδα σαν την Δάφνη πρέπει πάντα να κοιτάζει για το καλύτερο.

Βασικός στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κυνηγάμε θετικά αποτελέσματα κάθε αγωνιστική και να είμαστε ομάδα που θα παίζει με πάθος και οι παίκτες που θα την απαρτίζουν θα έχουν φιλοδοξίες.

Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση, θα γίνουν καλές προσθήκες και από εκεί και πέρα με απαιτητική δουλειά στις προπονήσεις θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε το πλάνο μας».

 

Θανάσης Νταγιούκλας (Πανιώνιος/Αχιλλέας): «Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και μόνο με την δουλειά θα πάμε ένα βήμα πιο μπροστά την ερχόμενη σεζόν.

Αυτός είναι και ο στόχος μας. Πέρυσι και μέχρι την διακοπή παλέψαμε για να μπούμε στα πλέι-οφ και έγινε μία καλή προσπάθεια από τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και διοίκηση.

Φέτος θα στοχεύσουμε στο βήμα παραπάνω. Είναι θετικό ότι οι περισσότεροι βασικοί παίκτες παραμένουν στον σύλλογο και με τις προσθήκες των Ορφανίδη (θέμα παραπλεύρως), Βούλγαρη και ακόμα 2-3 έμπειρων παικτών που θα μας πλαισιώσουν, μπορούμε να αισιοδοξούμε για κάτι καλό».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το Καμπιονάτο κρατάει ψηλά σήμερα την σημαία του κουπονιού στο…
Cresta Posts Box by CP