Ερασιτεχνικό: Το «παιδομάζωμα»…τελειώνει!

0
Από την στιγμή που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διακόπηκε οριστικά για φέτος και όσον αφορά στον Νομό Αχαΐας, ήταν αναμενόμενο ότι οι ομάδες της Γ΄Εθνικής και δη οι 4 «Αχαιοί» θα ξεψάχνιζαν την αγορά της Α΄κατηγορίας.

Υπάρχουν άλλωστε πολλοί ποδοσφαιριστές με συνεπή πορεία και παρουσία στα γήπεδα των Εθνικών κατηγοριών, που πλέον είτε απλά κάνουν το χόμπι τους, μιας και τα χρόνια πέρασαν, είτε βάζουν σε πρώτο πλάνο την επαγγελματική αποκατάστασή τους σε δύσκολους καιρούς και παίζουν ποδόσφαιρο, για να πράττουν αυτό που αγαπάνε.

Αχαϊκή, Παναιγιάλειος, Θύελλα Πατρών και Διαγόρας Βραχνεϊκων ολοκληρώνουν τα ρόστερ τους (βλέπε σελίδα 7) και μπαίνουν στην τελική ευθεία της επανεκκίνησης, με σκοπό να υλοποιήσουν τον στόχο της παραμονής, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και με 8 παιχνίδια να καθορίζουν την τύχη των ομάδων.

Άπαντες «ψώνισαν» από την Α΄κατηγορία, όπως ζεστά βέβαια κινήθηκε και ο ΠΑΟ Βάρδας και αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι η Α΄κατηγορία έχει πολύ ταλέντο και εμπειρία, με το επίπεδο να είναι άκρως ανταγωνιστικό, όπως προλάβαμε να δούμε φέτος στις 6 αγωνιστικές που δυστυχώς πραγματοποιηθήκαν, αφού η πανδημία έθεσε…βέτο στην δράση.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Από το Σάββατο που μας πέρασε ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι…
Cresta Posts Box by CP