Κεφαλονιά: Ευχαρίστησε τον Φίλιππο Ροδόπουλο

0

Ο Φίλιππος Ροδόπουλος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν στον πάγκο της Κεφαλονιάς, την οποία οδήγησε στα πλέι οφ και λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή από το 0-2 με τον Αίολο Αγυιάς.

Από χθες αποτελεί παρελθόν, καθότι ο Λεωνίδας Παπαδάτος θα είναι ο νέος τεχνικός των νησιωτών, αλλά η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Ροδόπουλο για όσα προσέφερε και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για να τον αποχαιρετήσει:

“O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ευχαριστεί τον Φίλιππο Ροδόπουλο, για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα. Πέραν της αναγνωρισμένης προπονητικής ικανότητας του, το ήθος του, η εργατικότητά του και η αξιοποίηση των νεαρών αθλητών της ομάδας μας, ήταν τα χαρακτηριστικά που βοήθησαν ώστε να κάνει ο ΑΣΚ άλλο ένα αξιόλογο βήμα στην υψίστη των κατηγοριών της ΕΣΚΑ-Η. Ο ΑΣΚ θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάλι με προπονητή τον Λεωνίδα Παπαδάτο. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον φίλο Φίλιππο Ροδόπουλο, για όσα έκανε για την ομάδα μας και του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο στην συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Εκ του ΔΣ”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη μάχη είχε πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Παναχαϊκής στον 1ο…
Cresta Posts Box by CP