Κινείται με πλάνο ο Ήφαιστος ΑμεΑ!

0
Ο Ήφαιστος ΑμεΑ εκπροσωπεί την Πάτρα και γενικότερα την Δυτική Ελλάδα, όσον αφορά στο αγώνισμα του μπάσκετ με αμαξίδιο.

Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος κάνει μεθοδικά βήματα μπροστά και προσπαθεί να βελτιώνεται σε πολλούς τομείς, αφού στην διοίκηση υπάρχουν άτομα που κινούνται με μεράκι και δουλεύουν ακατάπαυστα, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα έκανε προετοιμασία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και τα πρότυπα ήταν κοντά σε επαγγελματικό επίπεδο και παρότι ούτε φέτος δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί την συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, οι βάσεις για τη συνέχεια υπάρχουν και το μέλλον προβλέπεται ελπιδοφόρο.

Στην τεχνική ηγεσία ο Σπύρος Κρίθης είναι ένας άνθρωπος που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο εν λόγω άθλημα και βελτιώνει την εικόνα της ομάδας, έχοντας άμεση και άριστη επαφή με τους αθλητές, οι οποίοι ευχαριστιούνται την συμμετοχή τους και την ενασχόληση με το άθλημα και με το παραπάνω.

Σε συνδυασμό με την ύπαρξη μιας υγιούς διοίκησης στην ομάδα, ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός και επιβάλλεται όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια του Ήφαιστου ΑμεΑ, όταν με το καλό επιστρέψει στα παρκέ και ο κόσμος στις κερκίδες.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η δική μας Ένωση ανακοίνωσε εδώ και καιρό την οριστική…
Cresta Posts Box by CP