Κύπελλο ΕΠΣΑ: Έκανε το back to back ο Κεραυνός!

0

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, αφού επικράτησε επί του Πανμοβριακού με 1-0.

Το γκολ της ομάδας του Γιάννη Ζερδεβά πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μπουλούμπασης, που νίκησε τον Ζήγκο στο 23ο λεπτό του τελικού. Στο 32′ ο Παπαγεωργακόπουλος έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Χάχαλης αποσόβησε τον κίνδυνο με δύσκολη απόκρουση και ένα λεπτό αργότερα ο Γραμματικόπουλος με ανάποδο ψαλίδι δεν νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 50΄ο Παπουτσής με κεφαλιά δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια στην πιο κλασσική φάση της ομάδας του Ριόλου, ενώ στο 67΄ο Μπουλούμπασης σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στην εκπνοή του αγώνα ο Χριστόπουλος δεν κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση και έτσι ο Κεραυνός πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, διατηρώντας τα σκήπτρα στον θεσμό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Γ. Ζερδεβάς): Χάχαλης, Μπαλατής (75΄ Ντινόπουλος), Ασκούνης, Καραχάλιος, Παπαχριστόπουλος, Βάρρας, Νάτσης (83′ Κασιώνης), Λάγιος (64΄Μπερτσιάς), Τσάτο, Μπουλούμπασης, Ζαφειρόπουλος

Πανμοβριακός (Α. Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος(72′ Μητρόπουλος), Αθανασόπουλος, Σπανός(83΄Μιχαλόπουλος), Αντωνόπουλος, Α. Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης(55′ Γ. Λιάκος), Παπουτσής, Γραμματικόπουλος, Χριστόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο τερματοφύλακας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου Θανάσης Χάχαλης, που πρωταγωνίστησε…
Cresta Posts Box by CP