Λαζανάς: «Ψηλότερα τον πήχη η διοίκηση»

0
Ο Φίλιππος Λαζανάς παραμένει στην Δόξα Παραλίας για 7η συνεχόμενη χρονιά, αφού ήταν ο πρώτος παίκτης –χρονικά- που ανανέωσε.

Μιλώντας στην “Match” αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που τον έχουν «δέσει» με την ομάδα της Παραλίας, σκιαγράφησε τα πλάνα για τη νέα σεζόν, αλλά και το έργο της διοίκησης, ενώ έκανε σχόλιο και για το νέο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, που θα έχει πλέον 28 «μονομάχους», μοιρασμένους σε 2 ομίλους των 14.

Για την παραμονή του:

«Το κλίμα είναι οικογενειακό. Με τα περισσότερα παιδιά παίζουμε χρόνια μαζί και είμαστε φίλοι και εκτός γηπέδου. Επίσης υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις με την διοίκηση και αμοιβαίος σεβασμός και εμπιστοσύνη. Δεν ήταν δύσκολο να ανανεώσω.»

Για τα πλάνα της νέας σεζόν:

«Θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε εφάμιλλη πορεία με την φετινή. Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε και παράλληλα να μπορέσουμε να μπούμε στην 4άδα του ομίλου μας.»

Για την διοίκηση:

«Τα τελευταία δύο χρόνια η διοίκηση ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη και ταυτόχρονα προσπαθεί μέσα από τις υποδομές που διαθέτει, να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, ούτως ώστε να αγωνιστούν στο ανδρικό τμήμα, παίρνοντας πολλές ευκαιρίες.»

Για το επερχόμενο πρωτάθλημα:

«Το επίπεδο στη νέα Α΄κατηγορία θα είναι πιο χαμηλό και οι πολλές ομάδες θα επηρεάσουν την ποιότητα. Θα ήταν καλό να γίνει ενιαίο πρωτάθλημα χωρίς ομίλους. Έτσι πάλι θα επιστρέψει ο ανταγωνισμός σε υψηλό επίπεδο.»

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στον ΣΕΦΑ Ανδραβίδας θα συνεχίσουν οι Χρήστος Κοτσέτας και Θανάσης…
Cresta Posts Box by CP