“Μυρίζει” γκολ στην Λευκορωσία

0

Σήμερα θα κινηθούμε (χαλαρά φυσικά) σε ρυθμούς Β΄Εθνικής Λευκορωσίας και θα προσπαθήσω να προσεγγίσω τα γκολ σε μία κατηγορία πολύ δύσκολη, που μόλις άρχισε και έτσι έχουμε εικόνα για λίγα πράγματα. Βέβαια το δυνατό σημείο εντοπίζεται στην Λίντα της Λευκορωσίας και θα ρίξουμε μερικά “ψιλά”.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Λίντα- Σλόνιμ

Η Λίντα ξεκίνησε την σεζόν με ποινή -3 και έτσι είναι από νωρίς στα σχοινιά, σε αντίθεση με την Σλόνιμ που έχει μπει με φόρα στο πρωτάθλημα και μετράει 1 ισοπαλία και 1 νίκη.

Η Λίντα έδωσε 2 σερί εκτός έδρας παιχνίδια και κατάφερε να πάρει ισοπαλία από την Ναφταν (1-1), ενώ στην πρεμιέρα έχασε από την Όρσα με 3-2. Σκοράρει με συνέπεια, αλλά έχει αρκετά θέματα στην άμυνα, που χρήζουν επίλυσης. Από την άλλη, η Σλόνιμ νίκησε την Όρσα εντός (2-1) και στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 στο “σπίτι” της Βόλνα.

Είναι σοβαρή στα 2 ματς που έδωσε και θα βρει ευκαιρίες σήμερα, ενώ  η Λίντα θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της. Αρκετά δυνατό το γκολ γκολ και θα το τιμήσω.


Κρουμκάτσι- Γκόμελ

Η γηπεδούχος ομάδα έκανε εμφατικά το 2 στα 2 με ισάριθμες “4άρες” κόντρα σε Μικασέβιτσι (εντός) και Τσίμικ (εκτός) με 4-1 και 4-0 αντίστοιχα.

Δείχνει ορεξάτη και με συνοχή στην αφετηρία και σήμερα θα αποπειραθεί να επεκτείνει το απόλυτο, αφού ο αντίπαλος είναι στα μέτρα της. Η Γκόμελ ξεκίνησε με ποινή -5, πήρε ισοπαλία στην πρεμιέρα από την Ναφτάν (0-0) και έχασε στο τοπικό ντέρμπι από την Λοκομοτίβ Γκόμελ με 3-2.

Σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά μακριά από την έδρα της και αμυντικά δεν πείθει, ενώ η φόρμα και η αύρα της Κρουμκάτσι μας οδηγεί στον “1”, που όμως είναι χαμηλά. Πάμε Στοίχημα και σήμερα στο οβερ, αφού οι γηπεδούχοι δείχνουν ασταμάτητοι.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ότι συνέβη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας το ίδιο…
Cresta Posts Box by CP