Οι προτάσεις του Γιουρόπα Λιγκ

0

Ολοκληρώνεται απόψε η ευρωπαϊκή εβδομάδα με τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ και το topikonews.gr σας δίνει την άποψη του για τα βραδινά παιχνίδια του θεσμού.

Άντερλεχτ-Μάντσεστερ Γιουν.  γκολ-γκολ: Αρκετά ανταγωνιστικό μέγεθος η Άντερλεχτ, που μπορεί να βρει δίχτυα στην άμυνα των Εγγλέζων. Φαβορί η ομάδα του Μουρίνιο, αλλά άκρως ασταθής φέτος, οπότε πιο safe επιλογή το αμφίσκορο.

Λυών- Μπεσίκτας  γκολ-γκολ: Ενθουσιασμένες που βρίσκονται στους “8” και ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και “θέματα” στην άμυνα, 16.00 κόσμο θα έχουν στις κερκίδες οι Τούρκοι, γεγονός που ίσως παίξει το ρόλο του.

Θέλτα-Γκενκ 1/1: Η Θέλτα έχει έναν και μοναδικό στόχο. Να φτάσει μέχρι τον τελικό, αφού στο πρωτάθλημα παίζει εδώ και καιρό χωρίς ενδιαφέρον. Επικίνδυνη η Γκενκ, αλλά απόψε λογικά θα “λυγίσει” και θα υποταχθεί στις ορέξεις των γηπεδούχων. Άσσος από ημίχρονο.

Άγιαξ-Σάλκε Χ2: Μπορεί ο Άγιαξ κόντρα σε γερμανικές ομάδες να έχει σούπερ παράδοση. Μπορεί να αντλεί μεγάλη ενέργεια από την δύναμη της έδρας του, ωστόσο δεν υποτιμώ τις ικανότητες της Σάλκε, που μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε ολλανδικό έδαφος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Προφήτης Ηλίας και Νίκη Προαστείου εξασφάλισαν και μαθηματικά την συμμετοχή…
Cresta Posts Box by CP