Οι MVP της 16ης εμβόλιμης αγωνιστικής

0

Ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική την Τετάρτη, που ήταν εμβόλιμη, μιας και το σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού δεν θα γίνουν αγώνες.

Πάμε να δούμε τους κορυφαίους παίκτες των ομίλων.

Α’ Όμιλος

Γ.Λιάκος (Πανμοβριακός): Πέτυχε το πολύτιμο γκολ της νίκης στο ντέρμπι με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και η ομάδα του είναι ξανά μόνη στη 2η θέση.

Μ.Μούζος (Αχαϊκή): Σημείωσε τα 2 γκολ από τα 4 στην ευρεία νίκη επί του Δία, κάνοντας ακόμα ένα καλό παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Σ.Διακάτος (Ατρ. Λάππα): Έκρινε την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων εκτός έδρας, χάρη στο γκολ του στο πρώτο μέρος.

Β’ Όμιλος

Γ.Σπανός (Άρης Π.): Με τα δύο τέρματα του οδήγησε τον Άρη σε πολύ δύσκολη νίκη μέσα στην έδρα του Ατρόμητου Πατρών με 2-1.

Ανδ.Λαζανάς (Κεραυνός Αγ.Β.): Σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια και το έπραξε και στη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Εγλυκάδας, κλειδώνοντας το τρίποντο.

Αργ.Παπαπέτρος (Αναγέννηση Ψαθ.): Σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και γενικότερα ήταν από τους διακριθέντες στην πολύτιμη επικράτηση με 3-2 κόντρα στον Πήγασο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες η 18η αγωνιστική της Α ΕΠΣΑ κατηγορίας. Από…
Cresta Posts Box by CP