Ο Σπανός παράδειγμα προς όλους!

0
Ο Γιάννης Σπανός επί σειρά ετών αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και «καυτούς» επιθετικούς στην Αχαΐα.

Με το «σπαθί» και την αξία του πήρε μεταγραφή για την Παναχαϊκή, ενώ ήταν καταιγιστικός στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής και στην γενικότερη πορεία του από μικρός μέχρι και τώρα, «ματώνοντας» τα αντίπαλα δίχτυα, σε όποια ομάδα και να μέτρησε συμμετοχές, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό του.

Ωστόσο η ζωή κάποιες φορές τα φέρνει… ανάποδα από ότι ο καθένας υπολογίζει και αυτό δυστυχώς συνέβη στον Γιάννη Σπανό. Ο έμπειρος σέντερ φορ πέρασε μία δύσκολη κατάσταση με την υγεία του, αλλά έχει αφήσει αυτή την «περιπέτεια» στο παρελθόν και πλέον συνεχίζει πάντα με χαμόγελο, αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Άλλωστε είναι από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο του ποδοσφαίρου και άπαντες έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον Γιάννη. Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου τον ενέταξε στο δυναμικό του πρόσφατα και στηρίζει πολλά στον επιθετικό οίστρο του, όταν -και αν- με το καλό ξεκινήσει η Α’ κατηγορία.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τι και αν είναι γεννηθείς το 1971; Ο Χρήστος Μικές…
Cresta Posts Box by CP