Πειστική εμφάνιση για τον Κεραυνό

0

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Άρη Πατρών στο Ντα Λουζ της Οβρυάς ήταν εξαιρετικός στην επανάληψη και νίκησε με 5-1.

Στο 10΄ο Βασιλόπουλος νίκησε τον Χάχαλη και ο Άρης πήρε νωρις το προβάδισμα, όμως ο Μπουλούμπασης στο 31΄ισοφάρισε με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στην επανάληψη ο Κεραυνός πάτησε το γκάζι και έφτασε με θρίαμβο στο «διπλό», που τον φέρνει στο -3 από την κορυφή.

Στο 66΄ο Μπαμπαλιούτας έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 77΄ο Ζαφειρόπουλος έκανε το 1-3 και «κλείδωσε» τη νίκη. Στο 81΄ο Μπουλούμπασης έκανε το 1-4 και στο 86΄ο Μπερτσιάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μπερτσιάς, Ζαφειρόπουλος και Μπουλούμπασης ήταν οι διακριθέντες των νικητών.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΡΗΣ (Ν.Δεργούτης): Σπυρόπουλος, Θ.Σοφιανός, Γ.Σοφιανός, Αθανασόπουλος (80΄Αλποχωρίτης), Κωνσταντόπουλος, Σούφης, Σπηλιωτόπουλος, Αργυρόπουλος, Δριμάλας, Λυμπέρης, Π.Βασιλόπουλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Γ.Ζερδεβάς): Χάχαλης, Ασημακόπουλος, Μπίρης, Μπαμπαλιούτας (87΄ Γουργουρίνης), Παπαχριστόπουλος (84΄ Σίψας), Δεληγιαννάκης (59΄ Δερβίσης), Ζαφειρόπουλος, Μπερτσιάς, Φραγκουλάκης, Μπουλμπούλης (78΄ Καψάλης), Μπουλούμπασης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία την 11η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP