Περιβόλα: 12 μεταγραφές και πολλές φιλοδοξίες

0
Ένα εξαιρετικό σύνολο διαθέτει στα χέρια του ο Γιώργος Μιχαλιτσιάνος, ο οποίος ανέλαβε πέρσι την Περιβόλα σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και την οδήγησε με σχετική ευκολία στο δρόμο της παραμονής.

Οι «πράσινοι» βέβαια δεν επιθυμούν να τραβήξουν τα ίδια και φέτος και έτσι κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ολοκληρώνοντας συμφωνίες με παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν περίσσια εμπειρία και «παραστάσεις» από ανώτερο επίπεδο.

Αποκορύφωμα ήταν η έλευση του Νίκου Παναγιωτόπουλου (Πίκολο), ο οποίος ανεβάζει επίπεδο την επιθετική γραμμή.

Ωστόσο, είχαν προηγηθεί 11 μεταγραφικές κινήσεις και ο κάθε παίκτης δείχνει ικανός να βοηθήσει, αφού ο Μιχαλιτσιάνος «τρίβει» τα χέρια του από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο γκολκίπερ Κώστας Καρέλας από το Δρέπανο, οι αμυντικοί Καρμακόλιας (Σταροχώρι), Κουκίδης Σ. (ΑΠΟ Αρόης), Σωτηρόπουλος (Δάφνη), Κωνσταντίνι (Δρέπανο), οι μέσοι Καττές (Δρέπανο), Σύρος (Πανιώνιος/Αχιλ.) και Κουκίδης Β. (ΑΠΟ Αρόης), αλλά και οι επιθετικοί Λυμπέρης (Άρης Π.), Γ.Καρέλας (Δρέπανο) και Ραυτόπουλος (Άνω Καστρίτσι).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μία άκρως ιστορική ομάδα επανέρχεται φέτος στις επάλξεις και αναφερόμαστε…
Cresta Posts Box by CP