Πλέι-οφ Α ΕΠΣΑ: Τα στατιστικά των “μονομάχων” πριν τη σέντρα…

0

Σε λίγες ώρες (17:00) θα ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι-οφ της Α’ κατηγορίας και τα ψέματα τελείωσαν.

Η Θύελλα Πατρών μπαίνει ως πρώτη του πρώτου ομίλου και ως μοναδική αήττητη. Έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με 23 νίκες και 1 ισοπαλία, μετρώντας 73 γκολ ενεργητικό και μόλις 8 παθητικό.

Ο Πανμοβριακός κέρδισε άνετα την 2η θέση στη μάχη με Διαγόρα και Αχαϊκή. Το ρεκόρ του ήταν 19-2-3, σκοράροντας 57 τέρματα, ενώ δέχθηκε 18.

Ο Άρης Πατρών έκοψε πρώτος το νήμα στο 98′ με πέναλτι, αλλά δικαίως τερμάτισε στην κορυφή, καθότι νίκησε τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας και αναδείχθηκε ισόπαλος στα Προσφυγικά. Είχε 21 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες με 71 γκολ υπέρ και 17 κατά.

Ο Παναιγιάλειος ήταν η μοναδική ομάδα από τις τέσσερις, που άλλαξε προπονητή, με τον Θόδωρο Ανδριόπουλο να αντικαθιστά τον Φίλιππο Σχοινά. Ωστόσο διαθέτει περίσσια ποιότητα σε κάθε θέση και μέτρησε 20-3-1. Σημείωσε 62 γκολ και δέχθηκε 13.

Επομένως αυτά είναι τα στατιστικά των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα πλέι-οφ, αλλά πλέον η ψυχολογία των αγώνων είναι εντελώς διαφορετική και θα παίξουν ρόλο πολλοί παράγοντες και συγκυρίες, μέχρι να φτάσουμε στην ανάδειξη του πρωταθλητή.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Παναιγιάλειος- Θύελλα Πατρών (17:00, Αιγίου, Καδδάς)

Πανμοβριακός Ριόλου- Άρης Πατρών (17:00, Ριόλου, Ανδριανός)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε σήμερα η 25η και προτελευταία αγωνιστική της τρέχουσας Α1…
Cresta Posts Box by CP