ΠΣΑΚ: «Οξυγόνο του μπάσκετ οι μικρότερες κατηγορίες»

0
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά την επανέναρξη των έτερων κατηγοριών, που παραμένουν ανενεργές.

Οι μικρότερες κατηγορίας και οι ακαδημίες έχουν μείνει σε απραξία εδώ και πολλούς μήνες και είναι απαραίτητο να ξαναμπούν αμέσως στην δράση, οπότε η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ είναι απόλυτα λογική και εύστοχη.

Τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

“Μπάσκετ ΔΕΝ είναι μόνον οι μεγάλες κατηγορίες…

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, καθώς, ναι μεν υπάρχει ικανοποίηση για την έναρξη της Α2 κατηγορίας, ωστόσο, είναι αδιανόητο να μην έχουν ξεκινήσει και οι μικρότερες κατηγορίες, ενώ άνοιξε ήδη το λιανεμπόριο και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία και το άνοιγμα -υπο προϋποθέσεις- στην εστίαση.

Ωραίες είναι οι βιτρίνες, όμως, σημαντικότερη είναι η δουλειά που γίνεται πίσω από αυτές. Χωρίς δουλειά, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν βιτρίνες!

Το οξυγόνο του ελληνικού μπάσκετ, είναι οι μικρότερες κατηγορίες και οι ακαδημίες.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Απόλλων Πατρών επανήλθε στα παρκέ μετά από  6 μήνες…
Cresta Posts Box by CP