Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπεσίκτας

0

Έχει ευκαιρίες το σημερινό κουπόνι της Κυριακής και η στήλη μου θα καταπιαστεί εκ νέου με το “κυνήγι” των γκολ. Τουρκία, Αγγλία και Ισπανία οι σημερινοί προορισμοί στις στοιχηματικές εταιρείες, αλλά προτεραιότητα θα δώσουμε στην Μπεσίκτας, η οποία με νίκη σήμερα “κλειδώνει” την έξοδο της στην Ευρώπη.

Μπεσίκτας- Φενερμπαχτσέ

Η Μπεσίκτας με νίκη σήμερα λοιπόν θα διασφαλίσει την Ευρώπη για τη νέα σεζόν και θα το κάνει και μαθηματικά, αφού θα ξεφύγει με 4 πόντους από την Γαλατασαράι και έτσι η τελευταία στροφή θα είναι τυπική.

Η Φενερμπαχτσέ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η ήττα από την Σίβασπορ με 2-1 εντός έδρας την έθεσε εκτός Ευρώπης. Στην άμυνα έχει προβλήματα, αλλά επιθετικά θα παίξει ελεύθερα και έχει τύχη να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο και δείχνουν σε φόρμα. Πάμε στο οβερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Τσέλσι

Δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου στο ουδέτερο “Γουέμπλεϊ” και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η Γιουνάιτεντ έχει βρει πατήματα και οδεύει προς το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Η Τσέλσι νίκησε δύσκολα την ουραγό Νόριτς με 1-0 και γενικότερα δεν δείχνει φρεσκάδα στα τελευταία παιχνίδια της.

Ωστόσο το αποψινό ματς είναι εντελώς διαφορετικό και ανά παιχνίδι “φτιάχνει” αρκετές φάσεις. Θα γίνει μάχη, αλλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν αμφότεροι. Γκολ γκολ λοιπόν.

 

Λεβάντε- Χετάφε

Η Χετάφε με νίκη θα βγει στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, παρότι δεν πείθει και βρίσκεται 5 σερί ματς μακριά από τη νίκη.

Η Λεβάντε νίκησε μέσα στο Βίγκο την Θέλτα με 3-2 και γενικά είναι ομάδα που δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν. Έτσι περιμένω ένα “ανοιχτό” παιχνίδι με καλό ρυθμό, αφού οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη και οι γηπεδούχοι θα βρουν δεδομένα χώρους, οπότε θα κάνουν φάσεις και θα ζορίσουν την εστία της Χετάφε. Πολύ καλή τιμή στο οβερ.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Γραμματικόπουλος θα αναζητήσει νέο σταθμό στην πλούσια ποδοσφαιρική…
Cresta Posts Box by CP