Στοίχημα : Βγάζει εγωισμό η Τότεναμ

0

Μόνο το δυνατό σημείο της στήλης πέρασε χθες με την Φαμαλικάο στο 1.70, ωστόσο με 1 στα 3 δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου έχω επιλέξει μια τριάδα με προτεραιότητα όμως στο over της Τότεναμ.

Κρίσταλ Παλας- Τότεναμ

Η Τότεναμ με καλύτερη νίκη και ήττα ή ισοπαλία της Γουλβς στο Λονδίνο με την Τσελσι θα πάρει την τελευταία θέση του Γιουροπα Λιγκ, για να σώσει την χρονιά.

Έδειξε καλά στοιχεία στην επικράτηση επί της Λέστερ με 3-0, ενώ η Κρίσταλ Παλας παίζει με πολλές ελλείψεις και δεν έχει κίνητρο. Ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της με την Γουλβς με 2-0. Αξίζει το οβερ στον Stoiximan

Βερόνα- Λατσιο

Ο ορισμός του επιθετικού ποδοσφαίρου είναι και οι δύο ομάδες, που ουσιαστικά δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα. Αμφότερες κάνουν πολλές φάσεις και στην άμυνα έχουν κενά, οπότε περιμένουμε ανοικτή μάχη με γρήγορο τέμπο. Πάμε στο αμφισκορο με οβερ 2.5 στην bet365

Σταρτ- Στάμπαεκ

Η  Σταρτ πήρε σημαντικό πόντο στην έδρα της Μπραν με 1-1 και έδειξε σημάδια ζωντάνιας, αν και πρέπει να αλλάξει πολλά για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Νορβηγία.

Η Στάμπαεκ πέρασε εμφατικά από το Ααλεσουντ με 3-1 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει, οπότε και απόψε είναι το φαβορί και με ανάλογη εμφάνιση μπορεί τη νίκη. Πάμε στο οβερ στην betshop, περιμένοντας παιχνίδι για γερά νεύρα και με πολλές ευκαιρίες. 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με αρκετές αναμετρήσεις κινείται το σημερινό σαββατιάτικο κουπόνι, αλλά υπάρχουν…
Cresta Posts Box by CP