Στοίχημα: Στο χέρι της Φαμαλικάο το Γιουρόπα Λιγκ

0

Με αρκετές αναμετρήσεις κινείται το σημερινό σαββατιάτικο κουπόνι, αλλά υπάρχουν «παγίδες» και τα ματς χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Πυλώνας μου θα είναι η Φαμαλικάο και το κίνητρο της για να βγει στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

Μαρίτιμο- Φαμαλικάο

Η Φαμαλικάο λοιπόν θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ρίο Άβε, που την ίδια ώρα θα αγωνίζεται στην έδρα της Μποαβίστα.

Η Μαρίτιμο είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά δεν πρόκειται να χαριστεί στην Φαμαλικάο, η οποία προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 με την Μποαβίστα. Είναι επιρρεπής στην γκέλα, αλλά με την προσπάθεια που κατέβαλλε στην μετά-κορονοϊού εποχή θα είναι «αυτοκτονία» να μην βγει στην Ευρώπη. Χ2 και οβερ 1.5 γκολ στο ματς με εγγραφή στην bet365

Φενερμπαχτσέ- Ριζεσπορ

Η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Ρίζεσπορ στην τελευταία στροφή της Τουρκικής Λίγκας και το κίνητρο είναι στο πλευρό των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και δεν ήταν καλοί στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας, για να ηττηθούν δίκαια με 2-0. Η Ρίζεσπορ «έβγαζε φωτιές» στο ντέρμπι με την Μαλατίγιασπορ (3-0) και θέλει έστω έναν βαθμό, για να παραμείνει στα «σαλόνια» του τουρκικού ποδοσφαίρου. Πάμε στο κίνητρο με διπλή ευκαιρία (Χ2)

Νάπολι- Σασουόλο

Η Νάπολι έχει επαναπαυτεί στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας και στα τελευταία παιχνίδια είναι «ότι φάμε και ότι βάλουμε».

Από την άλλη, η Σασουόλο δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο βαθμολογικά, αλλά μετά την πανδημία πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και παίζει ψυχωμένα.

Αμφότερες προέρχονται από ήττα, η μεν Νάπολι με την Πάρμα εκτός και η δε Σασουόλο με την Μίλαν εντός και θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση. Πάμε στο γκολ γκολ μαζί με οβερ.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Εθνικός/Πολύτεκνος Πατρών συνεχίζει την συνεργασία του με ακόμα δύο…
Cresta Posts Box by CP