Στοίχημα: Βρίσκει δίχτυα στην Πόλη η Αλάνιασπορ (2αδα)

0
Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια σήμερα και ευτυχώς που παίζει μπάλα η Πρέμιερ Λιγκ και κάπως σώζονται τα προσχήματα. Έτσι θα κινηθούμε στα ρηχά και με δυάδα, ενώ βάση μας θα αποτελέσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Αλάνιασπορ, που αμφότερες κυνηγούν το τρίποντο και αναμένεται μάχη σώμα με σώμα.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Γαλατασαράι- Αλάνιασπορ

Ούτε με την Γκοζτεπέ εκτός έδρας τα κατάφερε η Γαλατασαράι, παρότι ισοφάρισε στο 22΄, δεν βρήκε ρυθμό, ήταν και πάλι άνευρη και τελικά ηττήθηκε με 2-1.

Η Αλάνιασπορ δεν βρισκόταν σε καλό φεγγάρι, αλλά διέλυσε την Ντενίζλισπορ εκτός με 5-1 και τρομερό ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε την έχουμε συνηθίσει στην πλειονότητα της δράσης του Τουρκικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα, του Γιώργου Τζαβέλλα και του Τζάλμα Κάμπος έκανε πολλές ευκαιρίες, έδειξε βελτιωμένη αμυντικά και κέρδισε σε όλους τους τομείς την Ντενιζλί, που προερχόταν από σούπερ αποτελέσματα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν 26 βαθμούς, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -2, αλλά περισσότερο μας πείθει η Αλάνιασπορ, με την Γαλατά να μην μπορεί να βρει το γιατρικό, σε μία μέτρια προς κακή σαιζόν μέχρι ώρας. Και οι δύο θα επιδιώξουν τη νίκη, οπότε αναμένουμε φάσεις και υψηλό τέμπο.

Γκολ γκολ.


Μπέρνλι- Μαν. Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ έδειξε καλά στοιχεία και σημάδια ανάκαμψης με την Νιουκάστλ την Πέμπτη, επικρατώντας στο “Θέατρο των Ονείρων” με 4-1 και πρωταγωνιστή τον νεαρό Γκρίνγουντ, αλλά και τον Μαρσιάλ, που σκόραρε εις διπλούν.

Η Μπέρνλι το πάλεψε στο πρώτο μέρος με την Έβερτον στο “Γκούντισον Παρκ”, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ανέβασε στροφές και τελικά λύγισε την Μπέρνλι με 1-0 στο 82΄. Παρόλα αυτά στην έδρα της θέλει προσοχή και γενικότερα είναι ομάδα που κάνει ζημιές και αρέσκεται στο να “χτυπάει” σαν κόμπρα. Δηλαδή με προσοχή στην άμυνα και επιθετικά με κόντρα-επιθέσεις. Από την άλλη, οι “μπέμπηδες” έδειξαν ζωντάνια με την Νιούκαστλ και επιτέλους επιβάλλεται να πάρουν την 2η σερί νίκη.

Πιο συνετά, αλλά σε τρομερή απόδοση το Χ2 (Δ.Ε.) μαζί με γκολ γκολ

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/briskei-dixtia-sthn-poli-h-alaniaspor/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 12η στροφή της Α1 ΕΣΚΑ-Η ήταν και η τελευταία…
Cresta Posts Box by CP