Στοίχημα : Δράκοι και λιοντάρια που σκοράρουν

0

Καλό είναι το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης και περιέχει αρκετά παιχνίδια και άκρως σημαντικά. Η στήλη μου θα κινηθεί με Ελλάδα και Πορτογαλία και με προτεραιότητα το Πορτο- Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στοίχημα Μπόνους Εγγραφής

Πόρτο- Σπόρτινγκ

Μεγάλο ντέρμπι απόψε και αν το πάρει η Πόρτο θα αγκαλιάσει το πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να παραμείνει στην 3η θέση, που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ. Σκοράρει άνετα αλλά δέχεται και φάσεις.

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς και ιδίως με γηπεδούχο την Πόρτο έχουν γκολ και θέαμα, ενώ τα λιοντάρια είναι ικανά να βάλουν εμπόδια στους δράκους. Πάμε στο γκολ γκολ της bet365

 

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Ντερμπι για την 2η θέση και αναμένεται να πέσουν κορμιά στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, για να πιάσει τον δικέφαλο του Βορρά και υπερτερεί σε ισοβαθμία, ενώ ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτελέσματα και με ψυχολογία, αφού έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού με το γκολ του Μιχάι στο Φάληρο.

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Μασιμο Καρέρα, που νίκησε με 3-1 τον Παναθηναϊκό, θα μπει δυναμικά για το γκολ, αλλά ίσως βρει και ο ΠΑΟΚ χώρους για να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Οπότε δείχνει καλή επιλογή το γκολ γκολ.

Μπράγκα- Μπελενένσες

Σε φόρμα η Μπράγκα συνέτριψε την Πασος Φερέιρα εκτός έδρας με 5-1 και συνεχίζει με στόχο την 3η θέση. Η Μπελενένσες δίνει ακόμα έναν τελικό παραμονής, αλλά δεν πείθει αγωνιστικά και η ήττα εντός από την Μορεϊρένσε με 1-0 την πλήγωσε ακόμα περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι σκοράρουν ακατάπαυστα και έχουν βρει ξανά ρυθμό. Δύσκολα θα αντέξουν μόνο με άμυνα οι φιλοξενούμε οι. Πάμε στο οβερ 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με ενδιαφέρον προμηνύεται και η νέα Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία, παρότι…
Cresta Posts Box by CP