Στοίχημα: Τελευταία ευκαιρία για την Μαγιόρκα

0

Με Αγγλία και Ισπανία σήμερα “γεμίζει” το στοιχηματικό κουπόνι και προσωπικά έχω στοχεύσει σε 2 επιλογές, οι οποίες αφορούν το κίνητρο. Υπάρχουν και μερικές αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θεωρώ δύσκολα τα παιχνίδια και τα αφήνω στην άκρη. Η Μαγιόρκα έχει ακόμα 2 ευκαιρίες, αλλά αν χάσει απόψε… χάθηκε.

Καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα

Μαγιόρκα- Γρανάδα

Η Μαγιόρκα για να σώσει την κατηγορία χρειάζεται το 2 στα 2 με Γρανάδα και Οσασούνα εκτός έδρας, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά αν πάρει το αποψινό παιχνίδι μπορεί να ελπίζει, αν φυσικά ευνοηθεί και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μιας και η προτελευταία στροφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν γίνεται την ίδια ώρα. Ηττήθηκε στην Σεβίλλη από την ομώνυμη ομάδα με 2-0 και δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ.

Η Γρανάδα ουσιαστικά είναι αδιάφορη, αφού δεν κυνήγησε την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν “καιγόταν” δηλαδή και μετά την καραντίνα παίζει πιο απελευθερωμένα και βρίσκει δίχτυα ανελλιπώς. Μία από τα ίδια περιμένω και σήμερα και δεν πρόκειται να χαριστεί στην Μαγιόρκα. Θα κάνει το παιχνίδι της και όπου βγει. “Πληρώνει” πολύ καλά το οβερ στην Stoiximan

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

Σοσιεδάδ- Σεβίλλη

Εδώ το κίνητρο είναι στην πλευρά των γηπεδούχων, αφού η Σεβίλλη “κλείδωσε” και μαθηματικά την παρουσία της στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βάσκοι πήραν σπουδαίο “2” από την Βιγιαρεάλ με 2-1 και με νίκη απόψε θα βρεθούν στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Σεβίλλη ίσως παίζει με αρκετές αλλαγές, αφού είναι πλέον απαλλαγμένη από το βαθμολογικό άγχος και ίσως πάρουν ευκαιρίες ορισμένες “ρεζέρβες” της.

Επιθετικά θα προσεγγίσουν το ματς και οι δύο ομάδες, οπότε περιμένω γρήγορο τέμπο και σωρεία από ευκαιριών. 1Χ και οβερ 1.5 γκολ  αγώνα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Καλό είναι το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης και περιέχει αρκετά…
Cresta Posts Box by CP