Στοίχημα : Δυάδα από Νορβηγία και Σκωτία

0

Πέρασε χθες το 2.55 στο οβερ 3.5 της Μπαρτσελόνα με την Νάπολι, αλλά πέσαμε έξω στο ότι θα έχουμε γκολ στο Χάλμσταντ-Γκάις, αφού οι άμυνες είχαν την τιμητική τους. Λίγα πράγματα σήμερα και θα αρκεστούμε σε μια καλή δυάδα από Νορβηγία και Σκωτία.

Σταμπαεκ  – Οντ

Δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η Σταμπάεκ, που έχασε με 3-1 στην έδρα της Χάουγκεσουντ και έμεινε μακριά από τη νίκη για 3ο σερί ματς. Η Οντ από την άλλη νίκησε εντός έδρας της Ρόζενμποργκ με 2-1 και πανηγύρισε για 3η συναπτή αγωνιστική, συνεχίζοντας να δείχνει ότι είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στην Νορβηγία.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνέλθουν, αλλά δεν πείθουν και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε φόρμα και με σούπερ ψυχολογία, οπότε είναι ικανοί για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.  Χ2 μαζί με  οβερ 1.5  Stoiximan

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

Κιλμαρνοκ – Σέλτικ

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης και οι δύο ομάδες απέχουν επίπεδα σε ποιότητα. Παίζει δυνατά η Κιλμαρνκοκ, όταν είναι γηπεδούχος, αλλά οι Κέλτες έχουν καλή παράδοση στην εν λόγω έδρα και σκοράρουν με άνεση.

Στην πρεμιέρα διέλυσαν την Χάμιλτον με 5-1 και θα κυνηγήσουν το απόλυτο στην 2η στροφή της Σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Κιλμάρνοκ ηττήθηκε δίκαια από την Χιμπέρνιαν με 2-1 πιο εύκολα από ότι καταδεικνύει το τελικό σκορ. 2 και οβερ 2.5

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αθλητική Ένωση Ροϊτίκων δυναμώνει ενόψει της νέας σεζόν στην…
Cresta Posts Box by CP