Ώρα νίκης για την Νόρκεπινγκ

0

Κάτι γίνεται σήμερα στο κουπόνι και φυσικά τα 2 ματς του Γιούροπα Λιγκ για τους 8 του θεσμού κλέβουν την παράσταση. Θα ασχοληθούμε με το ένα από τα δύο, αφού η βασική πρόταση της στήλης εντοπίζεται στην Α’ Σουηδίας και η απόδοση δεν είναι άσχημη.

 

Χέλσινγκμποργκ – Νόρκεπινγκ

Από ήττες προέρχονται οι αποψινοί αντίπαλοι, αλλά ποιοτικά υπάρχει διαφορά και οι φιλοξενούμενοι είναι δεδομένα καλύτερη ομάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει στην επιβλητική νίκη επί της ΑΪΚ, αλλά έκτοτε μετρούν 6 ισοπαλίες και την πρόσφατη ήττα με 4-1 από την πρωτοπόρο Μάλμε.

Η Νόρκεπινγκ έχασε στην έδρα της σκληρής Χάκεν με 2-1 και πριν από αυτό το ματς είχε 2 σερί ισοπαλίες. Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνει νίκη και έχει και μεγάλο κίνητρο, αφού αν κάνει “2” θα περάσει στην 2η θέση και στο – 3 από την κορυφή. Κρύβει παγίδες το ματς για το φαβορί και δεν θα πάω στα δεξιά. Πιστεύω ότι το ματς θα έχει γκολ, μιας και οι άμυνες δείχνουν μέτριες ως ώρας. Αξίζει το οβερ 2.5 στον Stoiximan

 

Ίντερ- Λεβερκούζεν

Στο Ντίσελντορφ θα γίνει το παιχνίδι και είναι νοκ άουτ με έπαθλο τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ίντερ είναι σε καλή κατάσταση, αποκλείοντας την Χετάφε με 2-0. Βέβαια οι Ισπανοί ήταν απειλητικοί στο πρωτο ημίχρονο και η άμυνα της Ίντερ από τύχη δεν δέχθηκε γκολ.

Έτσι η Λεβερκούζεν μπορεί να βρει δίχτυα, όντας εξαιρετική στην μεσοεπιθετική γραμμή της και με την Ρέιντζερς έβγαλε πολλές φάσεις, που θεωρώ ότι θα βρει και απόψε. Ρίσκο το γκολ γκολ και οβερ, αλλά σίγουρα αξίζει στην betshop

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πέρασε χθες το 2.55 στο οβερ 3.5 της Μπαρτσελόνα με…
Cresta Posts Box by CP