Στοίχημα: Δυναμικά η Μόλντε, συμβάλλει η Σταρτ

0

Ούτε χθες μας πήγαν οι εκτιμήσεις μου στο στοίχημα, αφού η Νάπολι ήταν άκρως σοβαρή στην Βερόνα, που έχασε την ευκαιρία για Ευρώπη, ενώ και η Τότεναμ, παρότι έχασε ένα σωρό ευκαιρίες δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει το οβερ (2-0). Πάμε στα σημερινά με δυάδα και πάλι, αφού το πρόγραμμα έχει παγίδες, αν και υπάρχουν επιλογές και η Μόλντε δείχνει να μπορεί το 3στα3, αν και η Σταρτ παραμονεύει.

Σταρτ- Μόλντε

Η Μόλντε και φέτος θα πάει για το πρωτάθλημα, αφού διαθέτει ομάδα με συνοχή και από την αρχή δείχνει δυνατή.

Νίκησε στο ντέρμπι την Ρόζενμποργκ με 1-0 και στην πρεμιέρα έκανε πάρτι εκτός με την νεοφώτιστη Άαλεσουντ με 4-1, οπότε σήμερα στοχεύει στο απόλυτο.

Απέναντι της βρίσκει μια Σταρτ, η οποία έχει ξεκινήσει με 2 ισοπαλίες, όπου έφερε το ίδιο σκορ (2-2). Άρα με μία πρώτη εικόνα σκοράρει εύκολα, αλλά στην άμυνα έχει αρκετές “τρύπες” και χρήζει βελτίωσης. Βάζουμε στην μέση και την διαφορά ποιότητας, όπου υπερέχουν οι φιλοξενούμενοι. Βασική επιλογή της στήλης το οβερ.

Άρης- ΑΕΚ

Μεγάλο παιχνίδι για αμφότερους, αφού θέλουν να δώσουν το παρόν στον τελικό του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ να έχει επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με 2-1.

Ο Άρης έφερε Χ στην Αθήνα με την Ένωση για τα πλέι-οφ, σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι, όπου η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν πάθος και πείσμα.

Οι γηπεδούχοι καλούνται να σκοράρουν απόψε στο άδειο “Κ,Βικελίδης”, αλλά με πολύ κόσμο από έξω, που θα στέλνει στήριξη και αύρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποια προβλήματα, αλλά σήμερα με 1 γκολ θα αγκαλιάσουν την πρόκριση ή τουλάχιστον θα μεταφέρουν το άγχος στην αντίπερα όχθη. Κάνουν φάσεις και οι δύο και υπάρχει και μεγάλο κίνητρο. Πολύ ψηλά το γκολ γκολ.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δέκα ποδοσφαιριστές της Α΄ κατηγορίας ανέδειξαν τον κορυφαίο της σεζόν…
Cresta Posts Box by CP