Στοίχημα : Εκμεταλλεύεται την ανάγκη της Λεγκανές η Σεβίλλη

0

Αρκετές αναμετρήσεις περιέχει το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα Τρίτη, αλλά οι “παγίδες” είναι πολλές και προσωπικά θα στηρίξω το κίνητρο σε Ιταλία και Ισπανία. Πυλώνας στα προγνωστικά μου σήμερα θα είναι η μάχη της Σεβίλλης στην έδρα της Λεγκανές, κομβική για τους Ανδαλουσιάνους, που θέλουν το τρίποντο.

Λεγκανές- Σεβίλλη

Διαφορετικούς στόχους έχουν στην φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού η Λεγκανές μόνο με θαύμα αποφεύγει τον υποβιβασμό και η Σεβίλλη θέλει το τρίποντο, για να συνεχίσει να κάνει κουμάντο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λεγκανές ηττήθηκε στην Παμπλόνα με 2-1 από την Οσασούνα και πλέον βρίσκεται στο -9 από την “επιβίωση”, οπότε απόψε θέλει μόνο νίκη, πράγμα δύσκολο απέναντι στην Σεβίλλη, που αφενός έχει υψηλό κίνητρο και αφετέρου διαφέρει σε ποιότητα και ψυχολογία.

Βέβαια μετράει 4 σερί ισοπαλίες, αλλά ίσως ήρθε η ώρα για επιστροφή στις νίκες. Θέλει ωστόσο κάλυψη το “2”.  Χ2 και οβερ 1.5 γκολ στο παιχνίδι.

Τζένοα- Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κρατάει την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, αφού νίκησε με 4-0 την Λέτσε και απέχει 4 πόντους από την Λάτσιο.

Η Τζένοα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει “2” στην έδρα της υποβιβασμένης Μπρέσια, έμεινε στο 2-2 και στο +1 από τις επικίνδυνες θέσεις. Σήμερα θα παλέψει να μην χάσει, αλλά έχει προβληματική άμυνα και θα δεχθεί ασφυκτική πίεση, αφού η “γηραιά κυρία” θέλει τη νίκη και θα μπει αποφασιστικά στο “Λουίτζι Φεράρις”. Πάμε στο 2 μαζί με οβερ 1.5 γκολ στο παιχνίδι.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά την Α΄ κατηγορία την σκυτάλη για την ανάδειξη του…
Cresta Posts Box by CP