Στοίχημα : θα “βρέξει” γκολ στο “Σαν Πάολο”

0

Η Λάτσιο τα έκανε μαντάρα χθες και έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της Μίλαν, που έβγαλε αντίδραση μετά το στραπάτσο με την Σπαλ και νίκησε τους Ρωμαίους με 3-0. Ο ΠΑΟΚ πήγε “κουβά” τους πάντες και κινδυνεύει να χάσει και την 2η θέση, ενώ πέρασε το οβερ της Τσέλσι, αλλά ο απολογισμός της στήλης ήταν αρνητικός. Σήμερα δίνουμε βάση στο ντέρμπι του “Σαν Πάολο”.

 

Νάπολι- Ρόμα

Σημαντικό παιχνίδι στο “Σαν Πάολο”, ιδίως για την Νάπολι που δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, όπως βέβαια και η Ρόμα, που έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ και κινδυνεύει να μείνει και εκτός του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ.

Οι “παρτενοπέι” ηττήθηκαν στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα με 2-0. Ήταν καλοί στο 1ο μέρος, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και επικράτησαν εύκολα. Στον αντίποδα, η Ρόμα ήταν “σκιά του εαυτού” της στο εντός έδρας με την Ουντινέζε και έχασε δίκαια με 2-0, για να ψαλιδίσει τις όποιες ελπίδες είχε για Τσάμπιονς Λιγκ. Η παράδοση δείχνει πολλά γκολ και βάζουμε στη συνάρτηση και το κίνητρο. Πάμε στο οβερ 2.5 στον Stoiximan

Νιουκάστλ- Γουέστ Χαμ

Η Νιουκάστλ είναι άνετη και μετά το 4-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ “καθάρισε” με την παραμονή, ενώ παίζει εκπληκτικά μετά το τέλος της καραντίνας.

Η Γουέστ Χαμ με ανατροπή επί της Τσέλσι (3-2) πήρε βαθιά ανάσα και σήμερα αν καταφέρει να περάσει αλώβητη από το “Σεντ Τζέιμς Παρκ” θα κάνει σημαντικό βήμα προς την “σωτηρία”, αν και οι μνηστήρες της παραμονής είναι πολλοί. Τουλάχιστον αν δεν ηττηθεί από τις “καρακάξες” θα κρατάει την τύχη στα χέρια της. Πιστεύω ότι δεν θα χάσει, ενώ οι γηπεδούχοι θα βρουν δίχτυα. Χ2 και οβερ 1.5 γκολ στο ματς.

 

Μπρέσια- Βερόνα

Η Βερόνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παίζει επιθετικά, οπότε δεν θα παρεκκλίνει από την φιλοσοφία της και έχει κίνητρο, αφού ελπίζει βάσιμα για το επόμενο Γιουρόπα.

Η Μπρέσια δεν μπορεί, δεν πατάει καλά και ήδη οραματίζεται το μέλλον της στην Serie B. Δεν έχει και καλή ψυχολογία, αφού συνετρίβη από την Ίντερ στο Μιλάνο με 6-0, οπότε θα μαζέψει τα κομμάτια της, αλλά η Βερόνα έρχεται με φόρα από το 3-2 με την Πάρμα και μάλιστα με ανατροπή. Περιμένω και απόψε αρκετά γκολ και καλή παρουσία από τους φιλοξενούμενους. Πάμε στο όβερ 2.5 στην Bet365

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έναν αξιόλογο σκόρερ από το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ…
Cresta Posts Box by CP