Στοίχημα: Μάχη για τον τελικό στην Τουρκία

0

Μόνο το δυνατό μας σημείο πέρασε χθες με τον άσσο της Λεβερκούζεν επί της Κολωνίας και το οβερ 1.5 γκολ στο ίδιο ματς, αφού το παιχνίδι έληξε 3-1. Η Κοπεγχάγη παρότι κέρδισε με 2-0 από νωρίς δεν “έβγαλε” το οβερ με την Άαλμποργκ, ενώ πέσαμε έξω στο “2” και οβερ της Σάλτσμπουργκ. Πάμε στα σημερινά με δυάδα και μεγάλο ματς στην Τουρκία.


Αλάνιασπορ- Αντάλιασπορ

Δεύτερος ημιτελικός για το Κύπελλο Τουρκίας με την Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη να έχει επικρατήσει στο πρώτο ματς με 1-0, άρα έχει και το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό.

Βέβαια η Αντάλιασπορ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε στο “2” με 2-1 στην έδρα της Μπεσίκτας, κάνοντας πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω θα βρει δίχτυα, θέλει άλλωστε γκολ και θα παίξει άκρως επιθετικά.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ με 2-0, αλλά το πάλεψαν και είχαν ευκαιρίες, ωστόσο σήμερα δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα και η πρόκριση στον τελικό είναι μεγάλος στόχος της Αλάνιασπορ. Πάμε στο γκολ γκολ,


Μίντιλαντ- Μπρόντμπι

Η Μίντιλαντ έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο στην Δανία και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς αυτόν τον στόχο.

Στην πρεμιέρα των πλέι-οφ πέρασε από την έδρα της Άαλμποργκ με 2-0 και πιστοποίησε την σταθερή και σοβαρή απόδοση στην πορεία της από την αφετηρία μέχρι και σήμερα. Από την άλλη, η Μπρόντμπι κυνηγάει την 3η θέση, όπου βρίσκεται η Άαρχους, την οποία δεν λύγισε (0-0 εντός) στην 1η αγωνιστική της διαδικασίας, βγάζοντας προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Βέβαια αν βρεθεί σε ημέρα μπορεί να παράξει φάσεις και δύσκολα θα παραμείνει μόνο σε παθητικό ρόλο, αφού οι γηπεδούχοι είναι επιθετικοί και οι επισκέψεις στην εστία των φιλοξενούμενων θα είναι συχνές. Πάμε με μικρό ρίσκο στο οβερ.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η διακόπηκαν οριστικά, ελέω της πανδημίας και…
Cresta Posts Box by CP