Στοίχημα: “Μασάει σίδερα” η Βερόνα

0

Δεν τα πήγαμε πολύ καλά το σαββατοκύριακο με 2 στα 6. Βέβαια πολλά σημεία χάθηκαν και πάλι στο νήμα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει και έτσι καλούμαστε να επανέλθουμε. Σήμερα υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις, αφού υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές ανά την Ευρώπη, αλλά θα πάμε σε δυάδα και με την αύρα της Βερόνα.

Βερόνα- Νάπολι

Η Βερόνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι με την Κάλιαρι και η νίκη της με 2-1 την βάζει σε τροχιά Ευρώπης, αν και σήμερα θέλει μόνο νίκη, για να συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Νάπολι είναι επίσης σε εξαιρετικό μομέντουμ, αφού λύγισε την Τορίνο με 2-1 και πήρε το Κύπελλο από την Γιουβέντους στα πέναλτι. Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά ίσως οι “παρτενοπέι” μείνουν ακόμα στα πανηγύρια και είναι κάπως “χαμένοι” απόψε, σε μία έδρα που πάντα περνούν δύσκολα και η παράδοση ευνοεί οριακά τους γηπεδούχους, που στην ουσία έχουν και το μεγάλο κίνητρο.

Οι φιλοξενούμενοι με ισοπαλία δεν πρόκειται να “χαλαστούν”. Όπως και να έχει θα στηρίξω την Βερόνα. 1Χ και οβερ 1.5 στον Stoiximan

Τότεναμ- Γουέστ Χαμ

Σημαντικό παιχνίδι για αμφότερους, που έχουν βέβαια διαφορετικές βλέψεις, αλλά το τρίποντο είναι μονόδρομος. Τα “σπιρούνια” είχαν καλή εικόνα στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) και έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Από την άλλη, τα “σφυριά” ηττήθηκαν εντός έδρας από την Γουλβς, δεχόμενα  2 γκολ στο δεύτερο μέρος (0-2) και απογοήτευσαν, ενώ θα δώσουν μεγάλη μάχη για την παραμονή και κάθε αναμέτρηση είναι “τελικός”. Η Τότεναμ υπερέχει σε ποιότητα, αλλά υποφέρει από σκαμπανεβάσματα.

Όμως θέλει τη νίκη, για να κυνηγήσει την Ευρώπη, την ίδια ώρα που η Γουέστ Χαμ θα το προσεγγίσει αμυντικά, αλλά δύσκολα θα αντέξει. Πάμε στο οβερ 2.5 στην bet365

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Καταριστηκε ο πρώτος όμιλος για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ'…
Cresta Posts Box by CP