Στοίχημα: Με όπλο την επίθεση η Αρμάνι Μιλάνο (2αδα)

0
Με την Ευρωλίγκα θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη μου, όπως άλλωστε επιχειρεί κάθε Παρασκευή και σήμερα έχω εντοπίσει 2 δυνατές επιλογές, ύστερα από εκτενή μελέτη.  Θα εστιάσω περισσότερο στην σύγκρουση του Μιλάνου μεταξύ Αρμάνι και Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικά Αρμάνι Μιλάνο- Μπαρτσελόνα

Μεγάλη μάχη θα διεξαχθεί απόψε στο “Μεδιολάνουμ Φόρουμ” με την ισχυρή και σοβαρή φέτος (ελέω Μεσίνα) Αρμάνι Μιλάνο να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα των Μίροτιτς, Χίγκινς, Αμπρίνες, Ντέιβις, που έχει μπει φουριόζα στην σαιζόν με 5Χ5.

Η Μιλάνο έχασε στην πρεμιέρα από την Μπάγερν στο Μόναχο, έκτοτε όμως ανέβασε στροφές, έχει βρει πατήματα και μετράει 4 σερί νίκες με τελευταίο “θύμα” της την Άλμπα Βερολίνου, αλώνοντας την Γερμανία με 81-78.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Σβέτισλαβ Πέσιτς είναι το απόλυτο φαβορί για κατάκτηση, αν και κάθε αγωνιστική κρύβει παγίδες στην Ευρωλίγκα, με τους Καταλανούς να λυγίζουν με ζόρι την Βαλένθια εντός με 83-77.

Πιστεύω ότι το ματς θα πάει ψηλά. Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί φυσικά το υψηλό τέμπο βολεύει τους Ιταλούς, που σουτάρουν από παντού, άπαντες σε περιφέρεια και “ρακέτα” έχουν το σουτ και αυτό είναι το μεγάλο ατού της ομάδας του Μεσίνα.

Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει μέσα από την άμυνα να “χαλάσει” τον επιθετικό οίστρο της Αρμάνι, αλλά πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα πάνε ψηλά το σκορ.

Ο νικητής θα κριθεί στους 80 με 85 πόντους και έτσι θεωρώ πολύ καλή επιλογή το οβερ 79.5 πόντους της Μιλάνο 

Ζενίτ- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

“Εμφύλιος” στην Αγία Πετρούπολη με την Ζενίτ να φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αμφότεροι φυσικά θέλουν το ροζ φύλλο.

Η Ζενίτ έχει 2 νίκες σε 5 παιχνίδια και αμφότερες έχουν γίνει εκτός σε ΣΕΦ και Κάουνας και μάλιστα στην παράταση, οπότε μιλάμε για σκληροτράχηλη ομάδα με παίκτες υψηλού επίπεδου (Πονίτκα, Αλμπισί, Αγιόν) ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έχει περισσότερες λύσεις και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με τον Ολυμπιακό (84-79), που ήταν και η πρώτη, αφού “τρέχει” ρεκόρ 4-1.

Πάντως δεν θα παίξω με το “2” και τις διαφορές, γιατί η Ζενίτ αν δεν φοβηθεί την ΤΣΣΚΑ και παίξει ελεύθερα και συγκεντρωμένα, θαρρώ ότι έχει τύχη για κάτι καλό.

Ο Κάιλ Χάινς των φιλοξενούμενων είναι σε καλή φόρμα, το πιστοποίησε και στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα πάμε στο οβερ 7.5 πόντων του στην bet365

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/me-oplo-thn-epithesi-h-armani-milano/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άτυχοι ήμασταν χθες για 1 γκολ που δεν μπήκε ποτέ…
Cresta Posts Box by CP