Στοίχημα : Σε γρήγορο τέμπο στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”

0

Αρκετά παιχνίδια διαθέτει το κουπόνι Πάμε στοίχημα ΟΠΑΠ, αλλά και πολλές “παγίδες”, οπότε θα πάμε σε παιχνίδια που προτεραιότητα είναι το κίνητρο και φυσικά θα ασχοληθώ ως συνήθως με το “κυνήγι” των γκολ. Πάμε στα σημερινά λοιπόν με βασική πρόταση το Σεβίλλη-Μαγιόρκα.

 

Σεβίλλη- Μαγιόρκα

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε στην έδρα της Μπιλμπάο η Σεβίλλη (2-1)  και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την τελευταία θέση στο ερχόμενο Τσαμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, η Μαγιόρκα επικράτησε της Λεβάντε με 2-0 και παρέμεινε ζωντανή στο “κόλπο” της παραμονής, όντας στο -3 από την “επιβίωση”. Έτσι θέλει και σήμερα αποτέλεσμα και δεν την βολεύει να παίξει αμυντικά για το “Χ”, οπότε πρέπει να ρισκάρει.. Οι γηπεδούχοι θα βρουν χώρους και οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Πάμε στο οβερ

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά έχει να δεχθεί γκολ εδώ και 4 αγωνιστικές και στα ντέρμπι με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν εξαιρετικός.

Η ΑΕΚ επιδιώκει την 2η θέση και πλέον ο ΠΑΟΚ την απειλεί, αφού του επιστράφηκαν οι 7 βαθμοί της τιμωρίας του. Σήμερα θα παίξει για τη νίκη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι θα σκοράρει κόντρα στο “τριφύλλι”. Το ίδιο όμως μπορούν να πράξουν και οι τυπικά γηπεδούχοι, που αν ήταν πιο προσεκτικοί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα είχαν βρει δίχτυα. Αξία στο καλοπληρωμένο γκολ γκολ.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

 

Φιορεντίνα- Βερόνα

Παίζουν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά βγάζουν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ.

Οι “βιόλα” έμειναν στο 0-0 με την Κάλιαρι και δίνουν 2ο σερί εντός έδρας παιχνίδι, ενώ η Βερόνα προηγήθηκε με την Ίντερ, οι “νερατζούρι” το γύρισαν, αλλά ο Μιγκέλ Βελόσο με ωραίο πλασέ έδωσε τον πόντο στην Βερόνα, που συνεχίζει να “πετάει φωτιές” επιθετικά και να “μπάζει” στην άμυνα. Ελεύθερο παιχνίδι, φουλ επιθετικά αμφότεροι, άρα πάμε στα γκολ. Γκολ γκολ

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αγγίξαμε χθες το ταμείο, με το γκολ γκολ στο Σοσιεδαδ-…
Cresta Posts Box by CP