Στοίχημα: Σούπερ απόδοση στο “Αλφόνσο Πέρεθ”

0

Δεν μας έκανε το χατίρι ούτε χθες, αφού χάθηκε το οβερ στο Αρσεναλ- Λέστερ για 1 γκολ και μαζί και το απόλυτο αφού πέρασαν οι εμπνεύσεις μου σε Μπασακσεχιρ και Μιλάνο. Αξιόλογο το κουπόνι στοιχήματος απόψε και πάμε στο “ζουμί”, με ματσάρα στην Ισπανία.

Χετάφε- Βιγιαρεάλ

Ντέρμπι ενόψει της εξόδου στην Ευρώπη δίνουν Χεταφε και Βιγιαρεαλ. Αμφότερες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και ιδίως οι φιλοξενούμενοι, που διασύρθηκαν από την Μπαρτσελόνα εντός με 4-1.

Η Χεταφε έμεινε στο 0-0 με την Οσασουνα στην Παμπλόνα, αλλά παραμένει ομάδα που κάνει ευκαιρίες, αλλά μπορεί να δεχθεί γκολ, όντας πιο σοφτ στην άμυνα. Αμφότεροι θέλουν τη νίκη και πιστεύω ότι το ματς θα έχει φάσεις. Γκολ γκολ. 

ΑΕΚ- ΟΦΗ

Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο, αφού στοχεύει στην 2η θέση και ο ΟΦΗ παίζει χωρίς κίνητρο. Αγωνιστικά ωστόσο είναι επικίνδυνος και το είδαμε και στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφανιση.

Η Ένωση λύγισε άνετα με 4-1 τον Άρη στο Βικελίδης και έχει πάρει φόρα, ενώ σκοράρει με ευχέρεια και έχει μαζευτεί αμυντικά επί εποχής Καρέρα. 1 και οβερ 2.5

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

 

Σέφιλντ Γιουν. – Γουλβς

Η  Σέφιλντ δύσκολα προλαβαίνει την Ευρώπη, αλλά είναι μια ομάδα με αρχή λ μέση και τέλος και πάντοτε παίζει με ψυχή. Στον αντίποδα η Γουλβς έχει ελπίδες για το Γιουροπα Λιγκ, αλλά δεν δείχνει την ίδια φρεσκάδα που έδειχνε προ καραντίνας.

Ειδικά στα μετόπισθεν έχει θέματα και δέχεται γκολ με ευκολία, αν και στην επίθεση είναι ακόμα αξιόπιστη. Παραδοσιακά οι μάχες του συγκεκριμένου ζευγαριού κυλούν στα 2-3 γκολ. Πάμε στο όβερ 1.5

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έτοιμος για την ανακοίνωση μεταγραφής είναι ο Αίολος Αγυιάς, αφού…
Cresta Posts Box by CP